Ρουσοπουλος και Καραχαλιος.Τι νοημα εχει η ζωηηηη αν δεν μπορουμε ναμαστε μαζιιι...


γραφουν τα νεα.
ΜΙΑ και τα ονόματά τους ήρθαν στον αφρό της επικαιρότητας, καταγράφω δύο πρόσφατα στιγμιότυπα από τον βίο και την πολιτεία Θόδωρου Ρουσόπουλου και Νίκου Καραχάλιου. Αρχίζω από τον γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού που εθεάθη Πέμπτη βράδυ στα εγκαίνια του «Θάλασσα».
Πρόκειται για την «μπουζουκερί» μέσα στο συγκρότημα Αστέρια Γλυφάδας όπου ο Νίκος εγκαινίασε- από νωρίς- τη θερινή σεζόν. Το πρόγραμμα είχε Ανδρέα Στάμο, Χρύσπα και Νίνο. Η πηγή μου έφυγεεξουθενωμένη- στις τέσσερις το πρωί, αφήνοντας εκεί τον Καραχάλιο. Αντιθέτως, ο υπουργός Επικρατείας- οικογενειακάπαρέα με Γιάννη Αγγέλου και Ντόρα Βυζοβίτου επιβιβάστηκε τελευταία στιγμή στην «μπίζνες» πτήσης της Ολυμπιακής που πετούσε από Θεσσαλονίκη για Αθήνα νωρίς χθες το απόγευμα.
Για να είμαι δίκαιος, να πω ότι το αεροπλάνο δεν έφυγε με καθυστέρηση.
Στην «μπίζνες» ήταν επίσης ο Απόστολος Κακλαμάνης που είχε μιλήσει στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και οι κυβερνητικοί επιβάτες δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα ούτε λέξη. Είναι αυτό που λέμε «the big chill»ελληνιστί, «η μεγάλη ανατριχίλα
----------------------------------
Ειναι γνωστη η μεγαλη αγαπη και συμπαθεια μεταξυ Καραχαλιου και Ρουσοπουλου.
Υπαρχουν φημες οτι οι δυο τους οταν συναντιουνται απλα κοιταζονται στα ματια διοτι τα λογια δεν μπορουν να εκφρασουν τον πλουτο των συναισθηματων που νιωθουν.
Μαλιστα λεγεται οτι συμφωνουν τοσο σε ολα που δεν χρειαζεται να συννενοουνται μεταξυ τους και ετσι τα λογια ειναι περιττα.
Γιαυτο λενε ουτε καν μιλανε.
Αυτο συνεχιζουν οι πηγες εχει παρεξηγηθει και πολλοι νομιζουν οτι δεν μιλανε επειδη ο ενας δεν χωνευει τον αλλον.
Φημες και διαδοσεις...
ΥΓ και διαφορες κουλτουρας υπαρχουν μεταξυ τους. Ο ενας απο τους δυο συμπαθει (ω ναι) την αριστερα. Ο αλλος οχι και τοσο πολυ.

Σχόλια