Μόνον για .. μυημένους! (Τι γινεται στην ΕΣΗΕΑ;)


Στην ΕΣΗΕΑ συντελούνται κοσμοϊστορικά γεγονότα! Ένα από αυτά; Τέθηκε σε λειτουργία ο μηχανισμός εκκαθάρισης του μητρώου.. Επιτέλους, θα αναφωνούσαν οι συνάδελφοι.. Θα διαγραφούν έτσι όλοι όσοι δεν έχουν σχέση με την έμμισθη ή έστω την κατ' αποκοπή (άλλο έγκλημα κατά των δημοσιογράφων αυτό) εργασία..

Μόνο που η έρευνα μάλλον δεν θα αποκαλύψει και τα εξής ανατριχιαστικά. Νεαρός ή νεαρά συνάδελφος με αριστερίστικες έως επαναστατικές απόψεις είναι κάτοχος ομόρρυθμης εταιρίας η οποία εξυπηρετεί τον ΣΕΒ, γεγονός που μόνο το καταστατικό μας και όχι κατά πως φαίνεται η συνείδησή της-του, απορρίπτει μετά.. βδελυγμίας! Θα σημείωνα μάλιστα, πως την απορρίπτει με την ίδια αποστροφή που εκείνος στην πρόσφατη γενική συνέλευση απέρριπτε δικαίως τους.. αστούς δημοσιογράφους και τα.. «οικονομικά εγκλήματά» τους!

Άλλος ή άλλη συνάδελφος που «μαχητικά» διεκδικεί θέση στο πάνθεο του δημοσιογραφικού συνδικαλισμού, εγκαλείται εδώ και μήνες για διαχειριστικό έλεγχο από το υπουργείο υγείας ως υψηλότατο στέλεχος ενός εκ των σημαντικότερων και δημοσίων μηχανισμών καταπολέμησης των παραισθητικών ουσιών!

Έτερος ή ετέρα συνάδελφος με ή δίχως πούρο στο στόμα ανακαλύπτει τον δημοσιογραφικό συνδικαλισμό από τον θρόνο του γραφείου τύπου μιας τεράστιας κεντρικής τράπεζας νουθετώντας μας επί πλέον ως προς την ποιότητα της ενημέρωσης.. (Λησμόνησε το χειραγωγημένης!)

Έτεροι συνάδελφοι επιτίθονταν ανέξοδα κατά των υπερασπιστών της διάλυσης των ταμείων μας, υπό τον μανδύα ενός πτωχευμένου διεθνισμού, κατηγορώντας τους ως συντεχνιακούς και εξυπηρετώντας ως μη όφειλαν τα συμφέροντα των Αλαφοζοπουλαίων.. Από ποια θέση; Μα από εκείνη των εργαζομένων σε μια πτωχή πλην τιμία και αριστερή κατά δήλωσή της εφημερίδα,


Ιδού πως επιτυγχάνεται στην πράξη ο ιστορικός συμβιβασμός!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Σχόλια