Οι αμερικανοι οργισμενοι με Καραμανλη - Ντορα. Επεδειξαν αντισυμμαχικη συμπεριφορα αλλα παντως οχι διγλωσσια, λενε...

γραφει ο Ιγνατιου στο e-go.gr
Διπλωματική πηγή, που έχει γνώση των αμερικανικών διαθέσεων, δήλωσε στο «Εθνος της Κυριακής» ότι τα αμερικανικά στρατηγικά συμφέροντα στα Βαλκάνια εξυπηρετούνται πλήρως με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
«Στόχος», τόνισε η πηγή, «είναι η επανέναρξη του διαλόγου. Οι διαπραγματεύσεις είναι μονόδρομος», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι οι Αμερικανοί έχουν επιβάλει στους εαυτούς τους αυτοσυγκράτηση μεν, αλλά «δεν κρύβουν την οργή τους για τον Ελληνα πρωθυπουργό και την Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών».
Στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν νιώθουν ότι εξαπατήθηκαν από την Ελλάδα, διότι, όπως αποδείχθηκε, δεν υπήρξε περίπτωση «διγλωσσίας»
. Στην Ουάσιγκτον χρεώνουν την Αθήνα με «αντισυμμαχική συμπεριφορά». Η πηγή υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί δεν θα εκδηλώσουν με πράξεις την οργή τους εναντίον της Αθήνας, για όσο διάστημα διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις.
«Τελικός τους στόχος είναι η ένταξη (των Σκοπίων). Μόνο αυτός ο στόχος τους καθοδηγεί», συμπλήρωσε η πηγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανοί δεν δέχονται τη θέση ότι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις έφτασαν στο ναδίρ. Παραδέχονται ότι «διανύουν μια δύσκολη περίοδο» και ότι η Ελλάδα φαίνεται να επέλεξε να ταχθεί με τις χώρες που αποτελούν την «παλαιά Ευρώπη», αλλά απορρίπτουν ότι οι σχέσεις βρίσκονται στο ίδιο σημείο, με το 1985, όταν είχε σημειωθεί ο άγριος καβγάς του Ανδρέα Παπανδρέου με τον Ρόναλντ Ρίγκαν, με αφορμή την αδικαιολόγητη και απαράδεκτη ταξιδιωτική Οδηγία εναντίον της Ελλάδας.
------------
Εμεις να σημειωσουμε τα δημοσια συγχαρητηρια Καραμανλη σε Ντορα.
Για Καραμανλη αυτο λεει πολλα για το ρολο της Ντορας στο σκοπιανο.
Η Ντορα χειριστηκε πολυ καλα το θεμα και στο εξωτερικο (εννοειται) αλλα και στο εσωτερικο της χωρας (αυτο εχει υποτιμηθει και περασε απαρατηρητο αλλα ηταν κρισιμο) στη βαση ολοκληρωμενου σχεδιου με διαρκεια πολλων μηνων. Οταν το πραμα ησυχασει θα αναφερθουμε αναλυτικα σε αυτο το σχεδιο Καραμανλη - Ντορας.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλά::::::::::::::!!!!!!!!!!!!!
Ελεος!!!
Δεν πρόλαβαν να ψελίσουν τα προφανή μετά τις προσβολλές(γιατί άραγε δύο μέρες μόλις πρίν, οι σβάστιγκες και μεταμορφώσεις επέβαλαν το ψυθίρισμα της αξιοπρέπειας άπό μέρους τους)και άρχισαν τα μηνύματα φιλίας προς τα Σκόπια...
Ξέρεις τί μου θυμίζουν φίλε...Τους καυγάδες που τελειώνουν με πλήρη υπο΄χώρηση του πιο αδύναμου εραστή που έρριξε ή αποπειράθηκε να ρίξει ένα χαστούκι και μετά έπεσε στα 4 να ζητήσει συγνώμη, αγοράσε κόσμημα, λελούδια και γλυκά, σέξυ έσώρρουχα και βαζελίνη για τα δέοντα!!!
Αν δεν μπορείς να στηρίξεις και την αποψή σου και την σφαλιάρα σου, κράτα και το ξερό σου και το στόμα σου!!!
Θα είναι καλλίτερο και λιγώτερο επώδυνο και για σένα και για την αξιοπρέπειά σου...
Για να μή είναι αναγκαίο να λέγονται καλοί χειρισμοί , το προσκύνημα...