Μπρουνι η Μπρουνη δεν θα τα χαλασουμε. Καρλα. Πολυ Ελλαδα ο Νικολα....



απο ελευθερο τυπο.
Επίτιμη δημότης του Αηδονοχωρίου Σερρών θα αναγορευτεί τον επόμενο μήνα η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, η οποία θα συνοδεύει το σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί, σε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν την καταγωγή του Γάλλου προέδρου από τη Θεσσαλονίκη, αλλά πολλοί λιγότεροι ξέρουν ότι και η πανέμορφη και σαγηνευτική Κάρλα Μπρούνι έχει συγγενείς στη Βόρειο Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του Αηδονοχωρίου, Μιχάλης Καλουπτσής, βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών. Θέλει το πανέμορφο χωριό του να είναι έτοιμο να υποδεχτεί μία προσωπικότητα όπως την πρώτη κυρία της Γαλλικής Δημοκρατίας. Δήλωσε ότι σε ειδική τελετή η κυρία Σαρκοζί θα αναγορευθεί επίτιμη δημότης και θα της δοθούν τα κλειδιά του χωριού.
Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μετονομαστεί η κεντρική πλατεία του Αηδονοχωρίου σε «πλατεία Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί».«Είναι τιμή για το χωριό μας η προγραμματισμένη επίσκεψη της κυρίας Σαρκοζί. Από ό,τι έμαθα θα πάει και στο σπίτι του θείου της για να δει από κοντά το δωμάτιο όπου έμενε όταν ήρθε εκείνο το καλοκαίρι. Το Αηδονοχώρι θα γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο. Αλλωστε, αποτελεί το “χωριό των Μπρούνηδων” στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Καλουπτσής.
--------
Μπραβο ρε Νικολα..
Χιλιες φορες η Καρλα απο την Σεσιλια..
Και ειναι και ελληνιδα...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...ναρος η κάρλα δε μπορώ να πω. Όσο για το Σαρκοζύ είναι ο μόνος που έμεινε να στηρίζει την Ελλάδα στο σκοπιανό. Καλοδεχούμενοι και οι δυο.
Ο χρήστης theodore είπε…
Και του χρόνου παιδιά.
Καλό μήνα να 'χουμε.