Το βημα ελπιζει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιζει να παιζει τις κουμπαρες και να πινει μπυρες στα Εξαρχεια. Αλαβανε γερα το 9% ειναι κοντα...

γραφει το βημα.
Το μυστικό της Αριστεράς για τον Αλ. Αλαβάνο είναι η απόστασή της από την πραγματικότητα:
«Αν η Αριστερά γίνει πολύ ρεαλιστική,με την έννοια ότι ενσωματώνεται σε αυτό που υπάρχει, χάνει και τον χαρακτήρα της,αλλά και τη γοητεία και τη δύναμή της να κινητοποιήσει την κοινωνία σε κάτι διαφορετικό,σε κάτι αλλιώτικο».
Τι σημαίνουν αυτά για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; Μπόλικη ρητορική της άρνησης (διανθισμένη με στίχους από τραγούδια...), ασυδοσία των φρικιών στα πανεπιστήμια, μπούκες Τσιπραίων και Στρατούληδων στα διοικητικά συμβούλια κατά το δοκούν και χάος στη ζωή της πόλης, λόγω διαδηλώσεων (δηλαδή, αντάρτικο με ομήρους τον τοπικό πληθυσμό...). Αρα δεν έχει μέλλον. Διότι ποιος κάθεται να ασχοληθεί σοβαρά με ένα κόμμα που υπόσχεται έναν καλύτερο κόσμο σε μια άλλη ζωή; Με όλα αυτά δεν εννοώ βεβαίως ότι το πεπρωμένο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ασήμαντο. Κάθε άλλο. Απλώς, είναι διαφορετικό από τον τρόπο με τον οποίο το αντιλαμβάνονται τα στελέχη του. Το πεπρωμένο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι (ευτυχώς) να κυβερνήσει κάποτε τούτη τη χώρα. Είναι να εξελιχθεί σε ένα ακραίο κόμμα, το οποίο λίγοι θα παίρνουν στα σοβαρά για τις θέσεις του, αλλά θα είναι χρήσιμο περιστασιακά για να εκτονώνουν διάφοροι την απελπισία ή τα απωθημένα τους
Και να σας πω το χειρότερο από τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ εκτός της πραγματικότητας; Μένει χωρίς ρόλο ο Κωστάκης Σκανδαλίδης! (Του είχε αναθέσει ο Γιώργος, αν δεν κάνω λάθος, τον διάλογο για τη σύμπλευση με την Αριστερά...)
-------------------------------------
Πραγματικα εχει σημασια να βοηθαει και ο ΣΥΝ στην κατεδαφιση.
Μονο του το βημα μπορει βεβαια αλλα οσο ναναι ειναι καλυτερα να βοηθανε και απο το κομμα.
Στη φωτο η κοπελα που προχθες στην ανατροπη του Γιαννη τον βοηθησε οσο μπορουσε να ριξει μια μοναδουλα κατω το ποσοστο ΣΥΡΙΖΑ.
Αν την ξαναβγαλουνε απο τον ΣΥΝ εχει απο τωρα εξασφαλισμενο πρωτοσελιδο στο βημα.

Σχόλια

Ο χρήστης ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε…
Έχει κι άλλους που μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση (Μαργαρίτης, Στρατούλης,..). Με λυπεί το γεγονός γιατί υποστηρίζω τον Συ.Ριζ.Α. αν και συχνά με προβληματίζει.
Με την ευκαιρία, εκείνο το παλληκάρι τον Μήτσο Κωστόπουλο, που τον έχουν καταχωνιάσει;