Oι ΗΠΑ πρωτη χωρα στις εξαγωγες (και) στις πορνογραφικες ταινιες. Παντου πρωτοι οι αμερικανοι...


απο το e-go.gr
Οι ΗΠΑ είναι ο κορυφαίος στον κόσμο εξαγωγέας πορνογραφικών ταινιών. Κέντρο παραγωγής τους είναι η Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο (γνωστή και με το παρατσούκλι Κοιλάδα του Σαν Πορνάντο) στα βόρεια του Χόλιγουντ. Εκεί λέγεται πως «γυρίζονται» περίπου 7.000 ταινίες ετησίως.
Πάνω από 200 νέα ερωτικά φιλμ αμερικανικής προέλευσης υπολογίζεται πως βγαίνουν στην αγορά κάθε εβδομάδα, ενώ οι ενοικιάσεις ταινιών ερωτικού περιεχομένου στις ΗΠΑ ξεπέρασαν σε αριθμό τα 795 εκατ. το 2007, από 79 εκατ. που ήταν το 1985. Παράλληλα, οι ορμώμενες εξ Αμερικής ερωτικές ιστοσελίδες υπολογίζονται, σήμερα, σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες, από 22.000 το 1997.
Συνολικά, ο τζίρος της βιομηχανίας του σεξ στις ΗΠΑ υπολογίζεται πως ξεπερνά τα 13 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. «Οι Αμερικανοί ξοδεύουν κάθε χρόνο περισσότερα χρήματα σε στριπτιζάδικα απ ό,τι σε θέατρα και συναυλίες μαζί», σημειώνει χαρακτηριστικά ο «Guardian»
Αυτό που έχει σε μεγάλο βαθμό εκλείψει, ωστόσο, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τα τελευταία χρόνια είναι «το πεζοδρόμιο». Πεντακόσια δολάρια πρόστιμο ή φυλάκιση 90 ημερών επιβάλλει η Αστυνομία της Ουάσιγκτον σε όποια ιερόδουλη συλληφθεί για πρώτη φορά να «κάνει πεζοδρόμιο», ενώ η σύλληψη κάποιας για τρίτη φορά συνοδεύεται από πρόστιμο 1.000 δολαρίων και φυλάκιση 180 ημερών.
Ως εκ τούτου, οι περισσότερες εργάζονται σε «σαλόνια μασάζ» και «πρακτορεία συνοδών», όπως το «Εmperors Club VΙΡ», πελάτης του οποίου ήταν ο Σπίτζερ. Οι εν λόγω υπηρεσίες κοστίζουν μέχρι 5.000 την ώρα και εάν αναλογιστεί κανείς πως η «ελάχιστη κατανάλωση» είναι τρεις ώρες, τότε αντιλαμβάνεται πως «είναι πολλά τα λεφτά».
--------
Αμερικη η χωρα των αντιθεσεων.
Απο ανθρωπους που την ξερουν καταλαβαινεις οτι ειναι μια χωρα που η την μισεις πολυ η την αγαπας παραφορα.
Οπως και να εχει δεν μπορουμε παρα να παραδεχτουμε οτι ειναι καλοι σε οτι κανουν οι μπαγασηδες.
Ακομα και στις τσοντες...

Σχόλια