Ο Χατζηνικολαου στο MEGA;


Αντιγραφω απο το δημοφιλεστατο κουρδιστο πορτοκαλι.


To "Παρόν" γράφει σήμερα οτι ο Φώτης Μπόμπολας, δέχθηκε στο γραφείο του στο "Έθνος" τον Νίκο Χατζηνικολάου, επειδή ο τελευταίος ήθελε να του παραπονεθεί για τα δημοσιεύματα του "Πρώτου Θέματος". Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Κατ αρχήν ένας μεγαλοεπιχειρηματίας σαν τον Μπόμπολα, δεν θα διέθετε ούτε μισή ώρα απο το χρόνο του, για μια υπόθεση που θα μπορούσε να επιλυθεί (θετικά η αρνητικά) για τον δημοσιογράφο, μ ένα τηλεφώνημα.
Πάμε παρακάτω. Οταν είσαι ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής ειδήσεων στη τηλεόραση κι έχεις απεναντί σου, τον πιο ισχυρό μέτοχο του μεγαλύτερου καναλιού στην Ελλάδα, δεν εξαντλείς τη κουβέντα στην υπόθεση "Φώτη κάνε κάτι, με δέρνει ο Θέμος..." Αυτό ήταν η παρωνυχίδα της συνάντησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Χατζηνικολάου, έκανε μια πρόταση στον Φώτη Μπόμπολα που αφορούσε την διαφορετική δημοσιογραφική προσέγγιση της Πρωινής Ζώνης του ΜΕΓΚΑ. Ο πετυχημένος παρουσιαστής εισηγήθηκε στον επιχειρηματία την μετατροπή του Πρωινού Προγράμματος (6-12 ) σε μια σοβαρή ενημερωτική-δημοσιογραφική ζώνη στη λογική του BBC. Ο Χατζηνικολάου υποστήριξε οτι το ΜΕΓΚΑ, πρέπει να ενισχύσει ακόμη πιο πολύ τον πολιτικό-ενημερωτικό χαρακτήρα του, ειδικά τώρα που ο ΑΝΤ1, φιλοδοξεί να γίνει Star! Ο επιχειρηματίας έδειξε να συμφωνεί κατ αρχάς με την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της πολιτικής-δημοσιογραφικής γραμμής του καναλιού.
Οι δύο άνδρες κανόνισαν να τα ξαναπούν.
Οσο για την κόντρα τους με τον Θέμο, ο Φώτης Μπόμπολας πρότεινε στον Νίκο Χατζηνικολάου να τα βρούν με τον Θέμο. Μάλιστα προθυμοποιήθηκε να το παίξει Νίμιτς-διαμεσολαβητής." Νίκο, τον ξέρεις τώρα τον Θέμο. Είναι τρελός. Μπορεί αύριο να τους πάρει όλους και να φύγουν για να βγάλουν το "Ανά-ΘΕΜΑ"...Βρες τα μαζί του, δημοσιογράφοι είστε..."
Οτι ο Μπομπολας δεν θα διεθετε ουτε μιση ωρα μου φαινεται λογικο.
Το αλλο δεν με πολυπειθει ετσι οπως το λεει το κουρδιστο.
Χατζηνικολαου, πρωινη ζωνη, μπαααα

Σχόλια