Διαμαντοπουλου και Χρυσοχοιδης στηνουν προσωπικους μηχανισμους και ετοιμαζονται για το συνεδριο ΠΑΣΟΚ.


Ανορεχτα ο κοσμος του πασοκ ετοιμαζεται για το συνεδριο του κομματος.
Αντιθετα τα στελεχη του πασοκ ετοιμαζονται πυρετωδως ο καθενας απο τη σκοπια του και με διαφορετικους στοχους.
Οι Γαπικοι υπερισχυουν σαφως αλλα δεν εχουν ακομα αποφασισει τι ακριβως θα κανουν με τους εσωκομματικους τους αντιπαλους. Θα πεσει μαχαιρι η θα τους δωσουν ρολους σε μια ματαιη προσπαθεια να τους ενσωματωσουν.
Οι βενιζελικοι δουλευουν με οριζοντα ευρωεκλογων και βαλε. Απλα θα προσπαθησουν να εκλεξουν ανθρωπους τους σε οσο πιο πολλες θεσεις μπορουν. Ο χρονος δουλευει για αυτους πιστευουν και αυτοι και οι συμμαχοι τους στα ΜΜΕ.
Ενδιαφερον εχει ενα ρεπορταζ του εθνους που λεει για Διαμαντοπουλου και Χρυσοχοιδη.
Προσωπικα πιστευω οτι ο Χρυσοχοιδης θα παιξει σημαντικο ρολο. Φτιαχνει τωρα τον προσωπικο του μηχανισμο και εχει αριστες προσβασεις σε ορισμενους κρισιμους κυκλους. Ειναι υπομονετικος εξυπνος και δουλευει με οριζοντα ακομα πιο περα απο αυτον των βενιζελικων. Στηριξε Παπανδρεου αλλα το εκανε με βαρια καρδια. Εχει πολλους φιλους και μεσα στο πασοκ αλλα και εκτος πασοκ που τον σπρωχνουν. Θα παει μπροστα ουτως η αλλως.
Ο Γιωργος βεβαια ειναι ενημερος για ολα αυτα αλλα και δεν λεει να παρει κρισιμες και επωδυνες αποφασεις.
Παντως οι ευκαιριες του λιγοστευουν σιγα σιγα .
Οτι ειναι να κανει πρεπει να το κανει συντομα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να κάνει τί?
Ο χρήστης wolf είπε…
να δωσει σαφη γραμμη οπως εκανε πχ το φθινοπωρο και γιαυτο κερδισε. τωρα κανεις δεν ξερει τι πραγματικα σκεφτεται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kalo auto
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να δώσει καλέ μου Λύκε γραμμή, πρέπει να έχει. Αυτό το παιδί δεν μπορεί. Είναι ηλίου φαεινότερο. Το κακό γι'αυτούς είναι πως είναι too late. Βγήκε νύφη όμορφη, φρέσκια, νεαρή, αθώα, ριζοσπαστική, ανατρεπτική και ανατρεπτική στο κουρμπέτι. Εγώ και πολλοί ακόμη θα πάμε εκεί, το γέρικο και αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, ΤΕΛΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
όντως υπάρχει νέα πορτοκαλία που κάνει πορτοκάλια. Είναι όμως ικανή και επαρκής για να διαχειριστεί την Ελληνική πραγματικότητα??
Οχι μόνο σαν κυβέρνηση αλλά και σαν αντιπολίτευση. όλοι βλέπουμε την Νέα Πορτικαλία με συμπάθεια. Την ποτίζουμε, την ραντίζουμε την προσέχουμε και περιμένουμε. Περιμένουμε να δούμε αν Μπορέι αυτό το παιδί. Γιατί όπως αναφέρεται και παραπάνω το άλλο το γεροντόπαιδο μάλλον δεν μπορεί ή μάλλον τα βαρίδια που έχει στα πόδια ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ