Για την αποκατάσταση μιας αλήθειας.Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Να και ο μπακάλης της γειτονιάς εν ονόματι Μπάμπης Παπαδημητρίου από την εφημερίδα του.. λαού. Την Καθημερινή. Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι έξη το ξυδόλαδο. Με αυτή την λογική επιχειρήθηκε να πειστείτε ότι πληρώνεται δύο στα δέκα ευρώ για τα ταμεία των δημοσιογράφων αφού οι διαφημιζόμενοι μετακυλύουν το κόστος της διαφήμισης στο προϊόν.

Πρώτον: Ικανοποιούμαι που ο συγκεκριμένος κύριος με δικαιώνει σε ότι αφορά πως το κόστος της διαφήμισης ενσωματώνεται στο προϊόν. ( κάποιοι τόσο στο δικό σας blog όσο και στο press.gr επιχείρησαν να με διαψεύσουν).

Δεύτερον : Τι σας κρύβει ο κάθε μπακάλης που σέβεται τον εαυτό του; Ότι συμβαίνει αχρεωστήτως, γιατί τόσο η συνολική δαπάνη της διαφήμισης όσο και οι χορηγίες απαλλάσσονται διά νόμου της φορολογητέας ύλης! Συνεπώς η διαφημιστική δαπάνη αθέμιτα προστίθεται στην τιμή των προϊόντων!


Τελευταίο και κυρίαρχο. Ότι το περιλάλητο αγγελιόσημο το εισπράττουν οι δημοσιογράφοι γιατί οι εργολάβοι της ενημέρωσης και υπό την ανοχή της κυβέρνησης αρνούνται να καταβάλουν ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ! Έτσι ο λαός πράγματι πληρώνει αλλά τα σπασμένα των εργολάβων! Να ο δράκος στο παραμύθι της Καθημερινής!

Σχόλια