Αντι να προστατευουν τον ελληνα πολιτη (που τους πληρωνει) συνοδευουν υψηλα προσωπα.


γραφει η καθημερινη.
Η φύλαξη ευαίσθητων στόχων (είτε πρόκειται για την πρωθυπουργική κατοικία, το σπίτι του πρώην υπουργού κ. Βύρωνα Πολύδωρα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ή την πρεσβεία των ΗΠΑ), η «πολιορκία» των Εξαρχείων και τα μέτρα τάξης στα γήπεδα της Αττικής και, βέβαια, τα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας απορροφούν καθημερινά σχεδόν το σύνολο της δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. στο Λεκανοπέδιο.
συνεχιζει:
Κύκλοι της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι «ενώ επισήμως ο αριθμός των μελών της προσωπικής ασφάλειας ενός πολιτικού μπορεί να συμβαδίζει με τα προβλεπόμενα από το Π.Δ., στην πραγματικότητα ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος εάν σε αυτόν προσμετρηθούν οι αποσπασμένοι από άλλες υπηρεσίες αστυνομικοί»
σε αλλο σημειο:
Παράλληλα, όμως, το ίδιο διάστημα, αλματώδης ήταν η αύξηση της εγκληματικότητας που κατεγράφη στη διάρκεια του 2007, ενώ η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω τους πρώτους μήνες του 2008. Μόνο τον Ιανουάριο οι κλοπές, οι διαρρήξεις και οι ληστείες αυξήθηκαν κατά 30% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας, όπως ο Αγ. Παντελεήμονας, η Κυψέλη και τα Πατήσια, η αύξηση των κρουσμάτων ήταν ακόμα μεγαλύτερη.
σε αλλο σημειο:
Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναθεώρηση της διατιθέμενης δύναμης για την προστασία επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και άλλων αναγνωρίσιμων προσωπικοτήτων. Το τμήμα προστασίας προσώπων της κρατικής ασφάλειας αριθμεί σήμερα περισσότερους από 300 αστυνομικούς.
--------------
Μπορει η κρατικη μηχανη στην Ελλαδα να μη λειτουργει γενικως
μπορει οι δημοσιοι υπαλληλοι να λουφαρουν και ολοι να το παιρνουμε στην πλακα ομως.
Οι αστυνομικοι δεν ειναι απλοι δημοσιοι υπαλληλοι.
Αφου το ελληνικο κρατος δεν μπορει να εξασφαλισει στουε πολιτες του υψηλο επιπεδο υπηρεσιων σε αλλους τομεις ας εξασφαλισει τουλαχιστον την ασφαλεια των ανημπορων συμπολιτων μας.
Δεν ειναι δυνατον οι ηλικιωμενοι να ειναι τρομοκρατημενοι και να αισθανονται ανασφαλεια στην ιδια τους τη χωρα. Ελεος.
Να οργανωθουν και να κανουν τη δουλια για την οποια τους πληρωνει ο ελληνας πολιτης.
Και δεν εννοουμε να βαρανε γενικως και αδιακριτως ανυπερασπιστους μεταναστες αλλα να κανουν πραγματικη ουσιαστικη παταξη της παρανομιας απο οπου και αν προερχεται.
Ουτε αυτο δεν μπορουν?

Σχόλια