Τα Νεα επιτιθενται (διακριτικα) στον Αλαβανο και τον Τσιπρα.


Γραφει ο Παντελης Καψης για τον Αλαβανο.
ΠΗΓΕ ξεκάλτσωτος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι μονίμως χωρίς γραβάτα στη Βουλή, ενώ στις ομιλίες του αποφεύγει τις θεωρητικές αναφορές προτιμώντας εικόνες που απευθύνονται κυρίως στο συναίσθημα
---
συνεχιζει:
ο Συνασπισμός βρίσκεται σε τρικυμία.
ΜΠΟΡΕΙ για παράδειγμα να λένε δεξιά και αριστερά ότι παρά τα γκάλοπ δεν καβαλάνε το καλάμι, οι δηλώσεις τους όμως ξεχειλίζουν από ειρωνεία και αλαζονεία. «Καλώς τα τα παιδιά» βρήκε να πει ο κ. Αλαβάνος για την πρόταση μομφής του κ. Γ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Τσίπρας τις μονές ημέρες εξαίρει την κοινή δράση ΠΑΣΟΚ- ΣΥΝ και τις ζυγές δηλώνει ότι δεν θα γίνει κερασάκι στην τούρτα του ΠΑΣΟΚ.
ΟΣΟ για τις πολιτικές τους πρωτοβουλίες, η πρόταση για δημοψήφισμα, παρά τις επιφυλάξεις, αντιμετωπίστηκε θετικά. Μέσα στον αντιπολιτευτικό οίστρο όμως έφτασαν να ζητήσουν αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έτσι για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση η Αριστερά εμφανίστηκε να πριμοδοτεί μια πολιτειακή κρίση.
-----
τελικη επιθεση με τακτ:
ΦΥΣΙΚΑ είναι νωρίς.
Ο Συνασπισμός έχει όλο τον χρόνο να βρει τον βηματισμό του
. Μπορεί όμως να συμβεί και το αντίστροφο. Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βρει καταφύγιο αριστεροί κάθε απόχρωσης. Από γνήσιους και αμετανόητους σταλινικούς ώς τους θανάσιμούς τους αντιπάλους, τους τροτσκιστές. ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει διάθεση να αυτοπειθαρχηθεί. Ενδεχομένως ούτε και ο κ. Τσίπρας. Ο οποίος τις ημέρες που σε όλο τον κόσμο γίνονται διαμαρτυρίες για τις θηριωδίες στο Θιβέτ βρήκε να εξάρει τη «διαχρονική» σκέψη του Μάο, πιο διαχρονική όπως εξήγησε και από τη σκέψη του Μαρξ ή του Λένιν! ΕΤΣΙ είναι αν έτσι νομίζετε...
------
Τι σημαινουν ολα αυτα?
Οτι τα πραματα για τον ΣΥΝ πανε καλα.
Πολυ καλα...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός ο γιγάντιος αναλυτής με το όνομα Παντελής Καψής είναι συγγενής του αυτιστικού από το ΜΕΓΚΑ που λέγεται κι εκείνος Καψής;
Ρωτάω για να ξέρω αν είναι κληρονομικό το αυτιστικό στυλ και των δύο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγάλε τυρο-αναλυτή...Καλύτερα ξεκάλτσωτος, παρά γιουσουφάκι του Λαμπράκη και όλου του πολιτικού αδερφάτου.
Ουστ ξεφτιλισμένε γλύφτη...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πιστεύω πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατήσει στην συντονισμένη επίθεση ΓΑΠ=Βενιζελικών-ΝΔ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-Καναλιών-Μεγαλοδημοσιογράφων. Δεν έχει την οργάνωση που απαιτείται. Θα βαστήξει ένα 12-14% και μέχρι εκεί. Πάλι καλά να λένε. Εκείνα τα 19% να τα ξεχάσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
¨Ελεος πια το αγαπημένο μόρφωμα των ΜΜΕ (Τσίπρας) συνειδητοποίησε την πραγματικότητα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτοί τον ανέβασαν ,αυτοί τον κατεβάζουν...και ο κατήφορος θέλει γερά φρένα.
Αλέξη χαιρετίσματα στο μέντορα σου..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαν να μην πέρασε μια μέρα που τα τσατσόνια του γνωστού συγκροτήματος σμίλευαν διπύθμενες δημοσιεύσεις για να πνίξουν τον Γιώργο μέσα σ' αυτές.

Τώρα που η επανάληψη του γνωστού και διαχρονικού τους έργου κούρασε και το τέλος του είναι γνωστό στρίβουν όπως το 89 σαν να μην έτρεξε τίποτα στο μεταξύ!

Τους επισημαίνω το εξής..

Η επανάληψη μπορεί να είναι μητέρα της μάθησης, αλλά είναι επίσης και αιτία κορεσμού και αηδίας..

Καληνύχτα παιδιά.. Κι εύχομαι η νύχτα σας να είναι μακριά.. Επειδή όποτε και αν ξυπνήσετε, θα βρεθείτε εμπρός σε τραυματικές εμπειρίες.. Του τύπου είδατε δεν είδατε το DVD!

ευγένιος ανδρικόπουλος