Ο Π. Παυλοπουλος βαζει τελος στα προβοκατορικα σεναρια περι συνεργασιας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.


Το βημα εχει ξεκινησει ενα βιολι περι συνεργασιας πασοκ - νδ.
Προκειται ασφαλως για σεναρια που μονο στοχο εχουν να εκθεσουν τον Γιωργο οτι ειναι δεξιος ωστε να τον πιεσουν να ακολουθησει αριστερη ρητορικη και να μειωθουν και αλλο τα ποσοστα του για να του παρουν ευκολα το κομμα και να το δωσουν στον Βενιζελο.
Δυστυχως σε αυτη τη κουβεντα συμμετεχουν για δικους τους λογους και καποιοι απο την ΝΔ (Βαρβιτσιωτης Μιλτιαδης κλπ).
Οτι τα δυο μεγαλα κομματα δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες ειναι γνωστο.
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος.
Η χωρα ειναι στην ΕΕ.
Οταν εισαι στην ΕΕ οι βασικες επιλογες σου ειναι δεδομενες.
Τι μεγαλες διαφορες να εχουν?
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να εναλασσονται στην εξουσια με τις επιμερους διαφορες που μπορουν να εχουν σε διαφορα θεματα.
Βεβαια ο Παυλοπουλος μιλαει για αγεφυρωτο χασμα σε ιδεολογικο και πολιτικο επιπεδο αλλα παντα εννοει φανταζομαι με δεδομενες τις βασικες επιλογες (δυτικη χωρα η Ελλαδα)
Συνεχιζει ο Παυλοπουλος:
-«κυβέρνηση συνεργασίας ανάμεσα σε δύο κόμματα που τα χωρίζουν μεγάλες προγραμματικές διαφορές και τεράστια απόσταση ως προς την ευθύνη έναντι του δημοσίου συμφέροντος δεν νοείται».
Οποιος συζηταει για συνεργασια πασοκ - νδ τελειωνει το πασοκ του Γιωργου.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolf το ΒΗΜΑ γραφει για συνεργασια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οχι τοσο γιατι θελει να εκθεσει τον Γιωργο ως δεξιο και να μην κανει αριστερη κινηση, αλλα γιατι ειναι επιθυμια του πνεοντος τα λοισθια συγκροτηματος, που τους θελει ολους σε συγκυβερνηση για να τους εχει πιο ευκολα του χεριου του. Η γνωστη τακτικη του διαιρει και βασιλευε δια του συγκυβερνειν. Σιγα να μην θελουν να εκθεσουν τον Γιωργο. Λες και δεν το εχουν κανει ακραια μεχρι τωρα. Σε τετοιο βαθμο που μας τον εχουν κανει συμπαθη, γιατι καταλαβαινουμε οτι ΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΕ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΚΕΙΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.