Το ΠΑΣΟΚ σε διλλημα: Να παμε αριστερα η να παμε κεντρο;


Γραφουν τα νεα:
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξακολουθεί να συζητείται η διπλή γραμμή με την οποία εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη το βράδυ, κατά την ολοκλήρωση της συζήτησης για το Ασφαλιστικό, έπειτα από την πρόταση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Αλέκου Αλαβάνου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Ασφαλιστικό. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής έσπευσε να συμφωνήσει με την πρόταση του κ. Αλαβάνου, αλλά λίγο αργότερα ο κ. Βενιζέλος διαφώνησε έντονα χαρακτηρίζοντάς την επικοινωνιακού χαρακτήρα πρόταση. Η δημόσια διαφωνία που δίχασε το ΠΑΣΟΚ είχε και συνέχεια στους διαδρόμους της Βουλής και στελέχη του ΠΑΣΟΚ την απέδιδαν στην απουσία ενιαίας καθοδήγησης από την ηγεσία, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ αιφνιδιασμένο και «ουρά του Συνασπισμού».
ΟΠως εχουμε πει απο την σωστη απαντηση σε αυτο το διλλημα θα εξαρτηθει η πορεια του πασοκ.
Αν ο Γιωργος πεσει στην παγιδα και για να ανακοψει τις διαροες προς ΣΥΝ ακολουθησει αριστερη φρασεολογια θα χασει το κεντρο και θα πεσουν και αλλο τα ποσοστα του.
Μιλαμε παντα βεβαια για αριστερη φρασεολογια γιατι το πασοκ ειναι ετσι και αλλιως κεντρωο κομμα.
Για επικοινωνιακη τακτικη μιλαμε.
Οι πρωτες ενδειξεις ειναι κακες για Γιωργο αλλα καλες για Βενιζελο.
Γατος ο Βενιζελος δεν ακολουθει τον ΣΥΝ κραταει αποστασεις και ολοι οι αλλοι παιζουν για αυτον.
Σε λιγο θα τον παρακαλανε να παρει το κομμα για να το σωσει.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμα το πασοκ παει αριστερα ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Θα του κανουμε κηδεια.Τις νικες στις εκλογες τις δινει το κεντρο και ΟΧΙ τα ακρα,οπου ανηκει ο συν.
Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Το Πασοκ ειναι ηδη τελειωμενο,οπου και να παει...