Συντονισμενη επιθεση ΠΑΣΟΚ εναντιον ΣΥΝ, και τα μυαλα στα καγκελα του (αορατου) εχθρου..


Γραφει το εθνος:
Να επιβεβαιώσει και ουσιαστικά τον ηγεμονικό του ρόλο στον χώρο της αντιπολίτευσης επιχειρεί με συντονισμένες προσπάθειες το ΠΑΣΟΚ, με πρώτο στόχο όχι μόνο να σταματήσει τις διαρροές ψηφοφόρων του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να τους επαναφέρει στους κόλπους του.
Συνδυασμένη είναι η κριτική από στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέκου Αλαβάνου και του Αλέξη Τσίπρα, έχοντας ως κύριο μότο την επίδειξη αλαζονείας.
Σημειώνεται ότι έντεχνα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη προβάλλουν ότι με την τακτική που ακολουθεί ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνούν όλα τα στελέχη του κόμματος της ανανεωτικής αριστεράς (παράδειγμα τη φράση «καλώς τα παιδιά»
Ολα δείχνουν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα το ΠΑΣΟΚ δεν θα αφήνει αναπάντητη καμία κατηγορία που θα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και στα πεδία των κοινωνικών αγώνων αναμένεται να δίνουν το «παρών» στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια δράσης της Αριστεράς.
Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι η μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις είναι φυσικό να προκαλεί παρενέργειες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
------
Αν αυτη ειναι η τακτικη πασοκ για να ανακοψει τις διαροες (να επιτεθεται στον συριζα) χαιρετα μου τον πλατανο με τα πλατια τα φυλλα.
Γιαυτο δεν μιλαει ο κακομοιρης ο Πρετεντερης.
Σου λεει παει θα μου το κλεισουν το μαγαζι...
Δεν προκειται να δω κυβερνηση στον αιωνα των αιωνων..
Αμην.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τους δίνεται η ευκαιρία να βάλουν γκολ καιδένουν τα παπούτσια στη σέντρα. Γιατί Αλέξη καταλληλοτερε πρωθυπουργε;
Η αλαζονεία είναι ένα σκαλί πριν την πτώση δηλ πριν το 3% σύντροφοι