Θα ερθει στιγμη που ο γιατρος σου θα ειναι Αλβανος.







Στοιχεια λενε οτι σιγα σιγα θα πρεπει να ξεχασουμε ολοι την εικονα του αλβανου που ειναι φτωχος και κανει τα παντα για ενα μεροκαματο.
Η που ειναι εργατης αν ειναι ανδρας η πορνη αν ειναι γυναικα.
Ο μεσος αλβανος εχει σημερα καταθεσεις στην τραπεζα 30.000 με 50.000 ευρω ενω του Ελληνα δεν ξεπερνουν τις 10.000.
Ηδη μιλαμε για μεταναστες δευτερης γενιας που δεν μπορεις να ξεχωρισεις απο Ελληνες σε κανενα επιπεδο. Μιλανε βεβαια τελεια ελληνικα αφου εχουν παει εδω σχολειο και αρκετοι ειναι αριστουχοι.
Συντομα θα βγουν γιατροι, μηχανικοι κλπ και εννοω μαζικα γιατι ετσι κιαλλιως και τωρα υπαρχουν αλλοδαποι που εξασκουν το επαγγελμα.
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι θεωρουν την Ελλαδα πατριδα τους αφου στις χωρες καταγωγης τους πηγαινουν μονο για διακοπες.
Οσο και να παραξενεψει καποιους η Ελλαδα θεωρειται διεθνως χωρα μοντελο στο θεμα των μεταναστων αφου απορροφησε χωρις ιδιαιτερους κραδασμους ενα συγκριτικα τεραστιο αριθμο μεταναστων (10% του πληθυσμου).
Αρα οι ρατσιστες να το ξανασκεφτουν. Ας φανταστουν τον εαυτο τους σε ενα χειρουργειο με γιατρο αλβανο. Ειναι μια εικονα που δεν αργει

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είδος: ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
Έτος: 1954
ΦΕΚ: Α 235 19541008
Τέθηκε σε ισχύ: 08.10.1954


1. "Ουδείς διορίζεται δικηγόρος αν μη κέκτηται την ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια Κράτους Μέλους των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων". Αλλογενής αποκτήσας την Ελληνικήν Ιθαγένειαν διά πολιτογραφήσεως, δεν δύναται να διορισθή Δικηγόρος προ της συμπληρώσεως πενταετίας από ταύτης


Μόνο που πρέπει και να γίνουν Έλληνες (λεπτομέρεια...ε?)

Παλι καλα που προλαβαμε και ψηφισαμε μερικους νόμους προ...

προοδευτικουριασης εν ελλαδι!

Ευτυχως ...η μερα αυτη θα αργησει
κι αν ποτε ερθει.. μικρας εκτασης
θα ειναι η αλλαγη.


ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

ΚΟΥΦ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προς το παρον ομως πανω απο τους μισους γιατρους στην ελλαδα ειναι ελληνες που σπουδασαν στα πανεπιστημια ευκαιριας του ανατολικου μπλοκ, λαδωνοντας για το πτυχιο, κανοντας σεξοτουρισμο και βαζοντας βυσμα να παρουν "μεταγραφη" για θεσαλονικα (οι πιο βυσματωμενοι)!

για να αναγνωριστουν (επιτελους επιτελους) επρεπε να αλλαξει ολοκληρο το δικατσα ωστε να παρουν την λεγομενη τραπεζα ερωτησεων (γνωστα εκ των προτερων δηλαδη θεματα των εξετασεων δικατσαδοαταπ) και να μπορεσουν (επιτελους επιτελους) να περασουν το δικατσα και οσοι δεν αναγνωριστηκαν αυτοματα λογω Ε.Ε.

!!!!!!!!!!!

δυστυχως δεν ειναι αμοιρη ευθυνων και η κ. Γιαννακου η οποια "πληρωνει" (κατα μια συμβολικη βεβαια εννοια, μην παρεξηγηθουμε) την ψηφοθηρικη συνεισφορα της στην πτωση της ιατρικης εκαιδευσης στην ελλαδα!

εν κατακλειδι: μακαρι ο γιατρος σου να ειναι αλβανος!!

τα παντα στην ελλαδα καταληγουν στο γκροτεσκο... θα μας ματιασε ο Καραγκιοζης φαινεται!