Ποσο παει ενα συμβολαιο θανατου στην Αθηνα; 40.000 με 100.000 ευρω. Τσετσενοι η αφροκρεμα των πληρωμενων δολοφονων.

απο τα νεα.
Σαράντα με εκατό χιλιάδες ευρώ είναι η ταρίφα για ένα συμβόλαιο θανάτου στην Ελλάδα. Μόνο τον τελευταίο μήνα, δύο αλλοδαποί, ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 45χρονος Λιβανέζος, εκτελέστηκαν βάσει συμβολαίων θανάτου στην Αθήνα, ενώ, όπως εκτιμούν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., «περισσότεροι από 70 άνθρωποι δολοφονούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, διότι υπογράφηκαν συμβόλαια θανάτου γι΄ αυτούς». «Συνήθως η τιμή για τη δολοφονία ενός επιχειρηματία κυμαίνεται στα 50 χιλιάδες ευρώ. Η δολοφονία συζύγου ή συγγενικού προσώπου ξεκινάει από τα 40 χιλιάρικα.
Οι φυλές των εκτελεστών
Αλβανοί Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται αρκετές ομάδες πληρωμένων δολοφόνων από την Αλβανία και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αναλάβει τα περισσότερα συμβόλαια θανάτου. Τιμές: Υπάρχουν Αλβανοί πληρωμένοι δολοφόνοι που έχουν σκοτώσει για 3.000 ευρώ. Συνήθως η ταρίφα των Αλβανών εκτελεστών κυμαίνεται από 20.000 έ ως 40.000 ευρώ. Κοσοβάροι Θεωρούνται από τους καλύτερους πληρωμένους δολοφόνους. Στην Ελλάδα έρχονται κατόπιν προσκλήσεως και με αμοιβή που αρχίζει από 100.000 ευρώ και άνω.
Τσετσένοι Αποτελούν την αφρόκρεμα των πληρωμένων δολοφόνων. Η αποτελεσματικότητά τους τούς έχει κάνει περιζήτητους σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα εκτιμάται πως Τσετσένοι έχουν αναλάβει τα συμβόλαια θανάτου σε τουλάχιστον 5 δολοφονίες από το 2000 μέχρι σήμερα, ενώ η αμοιβή τους ξεκινά από 100.000 ευρώ.
Έλληνες Κατά περιόδους εμφανίζονται ομάδες Ελλήνων εκτελεστών που πληρώνονται με ιδιαίτερα υψηλά συμβόλαια. Τα τελευταία χρόνια θεωρούνται είδος υπό εξαφάνιση.
Παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση Θεωρούνται φτηνή λύση, αφού αναλαμβάνουν να σκοτώσουν ακόμη και για 500 ευρώ, ενώ μαζί με τους Αλβανούς, όπως χαρακτηριστικά λέει αξιωματικός τα ΕΛ.ΑΣ., «τους βρίσκεις όποτε θελήσεις». Ορισμένοι έχουν συνεργαστεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά με τη ρωσική μαφία. Τιμές: από 500 μέχρι 70.000 ευρώ
---------
Μη βαζετε ιδεες....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά είναι τόσο δύσκολο, η ΕΛΑΣ με 40000-50000 άνδρες, να μην μπορεί να εξαλείψει αυτή την τεράστια απειλή που πλανάται πάνω από όλους μας; Γιατί τότε τους έχουμε; Για να δέρνουν διαδηλωτές-φοιτητές και συνταξιούχους;
Δημήτρης