Ξεκινησαν οι πενταημερες των σχολειων. Μαθημα 1ον: Sex και τρελλες.































Περισσότεροι από 200.000 μαθητές γυμνασίων και λυκείων αναμένεται να πάρουν μέρος και φέτος, σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία του υπ. Παιδείας, σε σχολικές εκδρομές.
Ιδιοκτήτες μεγάλων ξενοδοχείων έχουν να διηγηθούν περιστατικά ζημιών, από σχολικές εκδρομές, από τα οποία δεν λείπει διόλου και η φαντασία.
Στην Κέρκυρα, μαθητές, μετέφεραν στην παραλία νύκτα κρεβάτια, τα οποία μάλιστα ο ξενοδόχος τα βρήκε το πρωί και σπασμένα...
Στη Ρόδο, έβαψαν τοίχους δωματίων με σπρέι κι έσπασαν τζάμια από τα παράθυρα.

Το 2005, ξενοδοχείο της Κύπρου, στην Κακοπετριά, πήρε μια πρωτόγνωρη απόφαση. Εβαλε τους μαθητές να προπληρώσουν τις... ζημιές που θα έκαναν.
Ο ξενοδόχος παρέδωσε σε όλους τους φιλοξενούμενους μαθητές ειδικό έγγραφο, μέσω του οποίου ανέλαβαν την ευθύνη για ζημιές που πιθανόν να προκύψουν στο δωμάτιο κατά την παραμονή τους.
Αυτα βεβαια ειναι τα ευτραπελα.
Κοινος τοπος ειναι ο σεξουαλικος χαμος που γινεται κατα την διαρκεια αυτης της θρυλικης πλεον εκδρομης.
Τα παιδια που τα περισσοτερα για πρωτη φορα πανε μονα τους καπου χωρις την επιβλεψη των γονιων τους ξεσαλωνουν.
Η ιστορια με το βιντεο της κοπελας που εκανε ερωτα με δυο συμμαθητες της (το ειχε δειξει ο Ευαγγελατος) ενω οι αλλοι κυτουσαν και γελουσαν δεν ειναι καθολου σπανια.
Πολλα απο αυτα που γινονται γραφονται σε βιντει αλλα οχι.
Παντως τα παιδια , αγορια και κοριτσια κανουν ολων των ειδων τους πειραματισμους καθως το να κανεις απλα σεξ με τον φιλο η τη φιλη σου θεωρειται δεδομενο και πασε.
Ειναι χαρακτηριστικο οτι πολλοι καθηγητες αρνουνται να συνοδεψουν τα παιδια γιατι ολοι ξερουν αυτα που θα γινουν και δεν θελουν να μπλεξουν.
Οι οικογενειες απο τη μερια τους δεν μπορουν να κανουν τιποτα καθως δεν μππορεις να αρνηθεις στο παιδι σου την πενταημερη. Απλως ευχονται να μην να περασει και αυτο χωρις πολλα παρατραγουδα η τουλαχιστον χωρις να μαθευτουν τα παρατραγουδα.

Σχόλια

Ο χρήστης angelos είπε…
etsi prepei.