Ζαχοπουλος - Siemens : Παλι ατιμωρησια θα εχουμε?


Τις επομενες ημερες θα απαγγελθουν κατηγοριες κατα συγκεκριμενων προσωπων για την υποθεση του εκβιασμου και του dvd.
Περα απο το τι λεγεται και γραφεται στην πραγματικοτητα αυτη τη στιγμη που μιλαμε κανεις δεν γνωριζει ουτε τα προσωπα ουτε βεβαια τις κατηγοριες που θα απαγγελθουν.
Οσοι λενε η γραφουν απλα υποθετουν.
Αυτο βεβαια ειναι σωστο. Ειναι απο τις λιγες φορες που πραγματικα δεν διερευσε τιποτα απο τις καταθεσεις των εμπλεκομενων.
Ιδιαιτερο ενδιαφερον , πολιτικο και αλλο , εχει βεβαια το αν και ποιες θα ειναι οι κατηγοριες εναντιον του κομιστη του dvd οποιος και αν ειναι αυτος.
Ακομα πιο μεγαλο ενδιαφερον εχουν τα στοιχεια με βαση τα οποια θα απαγγελθουν αυτες οι κατηγοριες. Συντομα βεβαια (μαλλον ως την Παρασκευη) θα γνωριζουμε.
Αξιζει παντως να ειπωθει οτι διακινουνται αποψεις και εκτιμησεις οτι ο κομιστης οποιος και να ειναι θα τη γλιτωσει με αστειες κατηγοριες οι οποιες θα καταπεσουν αργοτερα αν και οποτε γινει το δικαστηριο.
Αυτο γινεται τις τελευταιες ωρες κυριως.
Οσοι τα διαδιδουν αυτα καλο ειναι να θυμουνται οτι υπαρχουν και εκπληξεις. Η δικαιοσυνη κανει καλα τη δουλια της. Αρκει να θυμηθει κανεις την ιστορια με τους πρυτανεις και κυριως τις ποινες που επεβληθησαν.
Και τοτε κανεις δεν πιστευε οτι στην Ελλαδα θα μπορουσε να συμβει κατι τετοιο.
Αρα ας κανουν ολοι λιγη υπομονη.
Ας δουμε τις κατηγοριες και τα στοιχεια δηλαδη τις καταθεσεις οποτε και θα μαθουμε ποιος ειπε τι.
Πολλα συμπερασματα θα βγουν απο εκει.
Σε λιγες μερες λοιπον.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Re papagianni den maw xezeis
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε μάπα του extra-3 τσιράκι, δεν μου λές το κοντέρ σου γιατί το έχεις απο 25-12-07 αφου και αρχές Νοέμβρη προσπαθούσες να γράψεις και είχες ανεβάσει τον ...λύκο σου .
Απάτη σε όλα;;;;;;