Η Μαφια , η Γιακουζα και το greek blogging. Συντομη ιστορια της βαριας εγκληματικοτητας ανα τον κοσμο...






Κυριες και κυριοι πληγη στις κοινωνιες ανα τους αιωνες αποτελει η βαρια εγκληματικοτητα.
Δεν μιλαμε για την μικρη καθημερινη εγκληματικοτητα των μικροκλοπων που ειναι με μια εννοια λογικο να συμβαινει σε καθε κοινωνια.
Μιλαμε για την βαρια εκεινη εγκληματικοτητα που αποτελειται απο αριστα εκπαιδευμενους εγκληματιες που ειναι οργανωμενοι σε συνδικατα και που με την δραση τους απειλουν αυτη την ιδια την δομη μιας κοινωνιας.
Ανα τους αιωνες τρεις εγκληματικες οργανωσεις μπορουν σιγουρα να καταταγουν σε αυτου του ειδους την εγκληματικοτητα.
Προκειται για τρεις οργανωσεις που ηταν οι κυριοι φορεις εγκληματικοτητας στις κοινωνιες τους τοσο που μπορουμε να πουμε οτι καθε αλλη μορφη παρανομιας ειναι μπροστα τους ουτως ειπειν χορωδια του κατηχητικου.
Τις ξερετε ολοι ασφαλως.
Ειναι η μαφια ειναι η γιακουζα και βεβαια οι ελληνες bloggers.
Απο τις τρεις αυτες οργανωσεις μακραν πιο επικινδυνη και πιο οργανωμενη τοσο που κοντεψε να διαλυσει τον ιστο μιας ολοκληρης υγιους κοινωνιας ειναι οι ελληνες boggers.
Προκειται για το γνωστο στους εγκληματολογους greek blogging.
Αδιστακτοι, αιμοσταγεις, εκβιαστες, βιαστες, δολοφονοι, δολοπλοκοι , σιχαμενοι , σκουληκια της κοινωνιας οι ελληνες bloggers αναφερονται σε ολα τα εγχειριδια σαν οι πιο επικινδυνοι κακοποιοι ανα τους αιωνες.
Κοντα δε σε ολα μερικοι εξ αυτων ειναι και Παναθηναικοι.
Εκει φτασαμε δυστυχως.
Αισχος και ντροπη.
Αισχος...

Σχόλια

Ο χρήστης the passenger είπε…
το παραδέχομαι, είμαι Παναθηναϊκός. όσο για τη σύσταση εκβιαστικού μπλογκ, μπορώ να στείλω ένα cv; είμαι άπειρος αλλά έχω θέληση για δουλειά!!!!