Ασφαλιστικο: Οι Ελληνες ζουν πολυ , δουλευουν λιγο και θελουν και καλες συνταξεις , τραβαει τα μαλλια της η κυβερνηση


Συμφωνα με καθολου εγκυρες πληροφοριες η κυβερνηση σκεφτεται να φερει νομοσχεδιο στη βουλη για να λυσει το ασφαλιστικο.
Κεντρικος αξονας της κυβερνητικης πολιτικης αναμενεται να ειναι η επαναφορα του Ελληνα σε πιο υγιη προτυπα διαβιωσης καθως και η ηθικοποιηση της ελληνικης κοινωνιας.
Το πραμα εχει παραγινει λενε οι κυβερνητικοι.
Μεγαλο προβλημα οτι οι Ελληνες δεν πεθαινουν ευκολα. Ζουν πολυ λενε χαρακτηριστικα. Ολα θα ηταν καλυτερα αν αυτο δεν συνεβαινε.
Δεν δουλευουν. Οταν δουλευεις μονο 10 με 14 ωρες την ημερα τι χαιρια περιμενεις και τι προκοπες λεγουν. Πρεπει να συνηθισουμε σε 15 τουλαχιστον ωρες εργασιας την ημερα παντα.
Τα μπουζουκια. Ειναι αδυνατον να βρεις τραπεζι σε μπουζουκια εδω και καιρο. Αυτο τα λεει ολα λενε στην κυβερνηση. Οταν ο αλλος μπεκρουλιαζει ολη νυχτα στην Πεγκυ Ζηνα πως θα ερθει την αλλη μερα στη δουλια του?
Ερχεται λοιπον η κυβερνηση και προτεινει.
1) Μειωση ολων των μισθων και συνταξεων κατα 20%. Ετσι θα σφιξουν οι κωλοι οπως λεει χαρακτηριστικα το οικονομικο επιτελειο της κυβερνησης και θα βρισκουμε και τραπεζι στα μπουζουκια.
2) Καταργηση της συνταξης μετα τα 70. Να κοψει το λαιμο του οποιος ζει πανω απο 70 λενε. Ετσι θα παψει και το απαραδεκτο φαινομενο συνταξιουχοι σε αυτες τις ηλικιες να μου μοστραρονται για γαμπροι με τις ρωσιδες και τις ουκρανεζες. Οποτε θα ενισχυσουμε και το θεσμο της οικογενειας λενε.
3)Προστιμα απο 300 ευρω και ανω σε οποιον καθεται για καφε σε καφετεριες πανω απο ενα τεταρτο. Ο Ελληνας λενε στην κυβερνηση εχει μαθει να αραζει και να χτυπαει μεροκαματο στις καφετεριες κανοντας καμακι ολη μερα η κουτσομπολευοντας αθωους συμπολιτες μας. Αυτα θα κοπουν μαχαιρι φερεται να λεει εξοργισμενη η κυβερνηση.
Συντομα θα ερθει και αλλο πακετο μετρων προς την ιδια κατευθυνση παντα καταληγει η κυβερνητικη ανακοινωση

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ainte na sfigkoun oi koloi siga siga....ki ama de sfiksoun egkeros xatzares exoune tous kovoun ama laxei...:-)
Ο χρήστης wolf είπε…
εισαι εντος θεματος εο