Ο Ελληνας πιο καλα ενημερωμενος δεν μασαει και εχει μαθει να διαβαζει πισω απο τις γραμμες

Παρουσιαστηκε χθες στο Mega η τελευταια σφυγμομετρηση της GPO.

Περα απο τους συσχετισμους μεταξυ των κομματων το καινουργιο στοιχειο που εμφανιζεται επιμονα σε ολες τις τελευταιες σφυγμομετρησεις ειναι ασφαλως ενας νεος Ελληνας πολιτης που δεν μασαει κατα το κοινως λεγομενον.

Οσα κολπα επικοινωνιακα και να κανουν τα παραδοσιακα μεσα ενημερωσης οσο και να προσπαθουν να επιβαλλουν πολιτικες και αποψεις επι ολων των ζητηματων αποδεικνυεται οτι ο Ελληνας ειναι πιο πονηρος απο αλλους λαους που πειθονται πιο ευκολα απο κολπα.

Ο Ελληνας ενημερωνεται πλεον και απο το διαδυκτυο και εχει μαθει να αναζητα πληροφοριες που αλλοτε εμεναν σε ενα κλειστο κυκλο ανθρωπων γυρω απο την εξουσια.

Ειναι χαρακτηριστικο οτι δεν πειθεται απο την τηλεοραση και μαλιστα εχει μαθει να διαβαζει πισω απο τις γραμμες και τις λεξεις.

Βλεπει τον πολιτικο να μιλαει και τον περναει ακτινογραφια. Μπορει ο αλλος να μιλαει επι μιση ωρα αλλα στο τελος αν ρωτησεις τον πολιτη τι καταλαβε ειναι πολυ πιθανο να σου πει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που προωθουσε ο πολιτικος σε συνεργασια με τον δημοσιογραφο.

Παντα ατιθαση και μη ελεγχομενη φυση ο Ελληνας τωρα πλεον εχει αποψη και μαλιστα καλη για τα πιο πολλα θεματα και οπωσδηποτε εχει για τα πολιτικα της χωρας.

Οι πολιτικοι θα πρεπει να ειναι πιο πειστικοι η να αλλαξουν και να ερθουν αλλοι που θα ειναι πιο ειλικρινεις αλλιως μαυρα θα ειναι τα μαντατα για αυτους.

Φαινεται πως διανυουμε μια περιοδο οπου ο κοσμος ειναι πιο μπροστα απο αυτους που τον εκπροσωπουν.

Και επειδη ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι αυτοι που θα πρεπει να αλλαξουν ειναι οι πολιτικοι.Οποιος το καταλαβει αυτος και θα μαζεψει ολο το πολιτικο χαρτι.

Σχόλια