Τρια σεναρια επεξεργαζεται η κυβερνηση για αυξησεις - Το τριτο (και μακρυτερο) μαλλον θα ισχυσει τελικα

Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες τρια ειναι τα σεναρια που επεξεργαζεται το οικονομικο επιτελειο της κυβερνησης για αυξησεις σε μισθους και συνταξεις.

Η κυβερνηση θελει να δειξει οτι εχει τον ελεγχο της καταστασης γιαυτο και θα ανακοινωσει μετρα επιμενουν καλα πληροφορημενοι κυκλοι (και τετραγωνα)

Σεναριο 1ο
Διπλασιαζονται απο 1/1/08 αναδρομικα ολοι οι μισθοι και οι συνταξεις του δημοσιου και ιδιωτικου τομεα. Δινεται σε ολους ανεξαρτητως εισοδηματων επιδομα θερμανσης 150.000 ευρω ετησιως. Μοιραζονται κουπονια σε ολους με τα οποια θα τους παρεχονται δωρεαν υπηρεσιες σε οικους ανοχης. Καθε Ελληνας θα μπορει να αγοραζει ενα αυτοκινητο της αρεσκειας του το οποιο θα αποπληρωνει η κυβερνηση (οπως γινεται με τους υπουργους)

Σεναριο 2ο
Οπως το πρωτο χωρις τα κουπονια. Αυτο γινεται για επικοινωνιακους λογους ωστε να στειλει μηνυμα η κυβερνηση σεμνοτητας και ταπεινοτητας.

Σεναριο 3ο
Το μακρυτερο οπως το αποκαλουν ηδη στο οικονομικο επιτελειο της κυβερνησης. Περιλαμβανει αυξησεις στον πληθωρισμο και αν, οχι επιδομα θερμανσης και καμμια αλλη παροχη. Αντιθετα προβλεπει αυξηση του ΦΠΑ κατα 2 η 3 μοναδες τουλαχιστον. Απο το οικονομικο επιτελειο τονιζεται οτι ο Ελληνας εχει καλομαθει απο την πολλη καλοπεραση και εχει γινει μαλθακος. Υπαρχει αναγκη ο Ελληνικος λαος να σταματησει τις κραιπαλες ωστε να γινουμε πιο υγιης κοινωνια. Επισης επειδη το πραμα εχει παραγινει η μοιχεια θα ξαναγινει ποινικο αδικημα και μαλιστα κακουργημα. Αρκετα φερονται να ειπαν καποιοι στην κυβερνηση.

Ολα δειχνουν οτι το τριτο (και μακρυτερο οπως ηδη το αποκαλουν στην κυβερνηση) θα ειναι αυτο που θα παρει ο μισθωτος και συνταξιουχος.

Του χρονου βλεπουμε παλι κατεληξαν απο το οικονομικο επιτελειο της κυβερνησης.

Εχει ο Θεος.

Σχόλια

Ο χρήστης monahikoslikos είπε…
Και πάλι καλά να λες που δεν σκέφτηκαν να μας ζητήσουν επιστροφή των περσινών μη-αυξήσεων για τη σωτηρία του έθνους.
Ο χρήστης wolf είπε…
κρυβε λογια. ικανους τους εχω να το κανουν και αυτο.