Οι πειναλεοι Σκοπιανοι, η ξεψαρωμενη μουσουλμανικη μειονοτητα και το ονομα Μακεδονια..


Αυτες τις μερες παιζεται στην Νεα Υορκη και στην Ουασιγκτον το ονομα των σκοπιανων.
Ενα κρατος που θελει να λεγεται σοβαρο και που θελει να το λαμβανουν υπ οψιν αυτοι που θα πρεπει να το λαμβανουν πρεπει να μπορει να υπερασπιζει αυτα που αυτο το ιδιο το κρατος εχει θεσπισει σαν οσια και ιερα.
Δεν ξερω ποιος εχει δικιο σε σχεση με το ονομα Μακεδονια.
Ξερω μονο οτι σε αυτα τα ζητηματα δικιο εχει αυτος που ειναι πιο ισχυρος απο τον αλλο και αρα μπορει να επιβαλλει την αποψη του.
Ξερω οτι ολη η ευρυτερη περιοχη παρακολουθει με πολυ προσοχη τα του ονοματος και ολοι θα σημειωσουν ποιανου θα περασει ανεξαρτητως τι θα πουν.
Θα ειναι μια ενδειξη για το ποιος κανει τα κουμαντα στην περιοχη μας.
Και οι Τουρκοι θα το σημειωσουν και ολοι οι υπολοιποι.Μπορει για τους Αμερικανους να ειναι ενα τελειως αδιαφορο ζητημα αλλα για μας δεν ειναι.
Οι σκοπιανοι ζουν στη Ελλαδα και απο την Ελλαδα. Ερχονται για διακοπες για ψωνια και για δουλιες στην Θεσσαλονικη. Αν τους περασει η ιστορια με το ονομα κατι θα αλλαξει στις διαπροσωπικες τους σχεσεις με τους Ελληνες. Οι κατοικοι στη βορειο Ελλαδα θα νιωσουν μια βαθεια προσβολη και αυτο θα φανει. Με αλλο αερα θα κινουνται οι σκοπιανοι στην Πατριδα μας πλεον.
Το ιδιο και η μουσουλμανικη μειονοτητα.Αν χασουμε το ονομα θα ξεψαρωσουν κιαλλο. Αντιθετα αν κερδισουμε θα το νιωσουν.
Διοτι οταν οι Τουρκοι σεμνα και ταπεινα ξεπαστρευαν τους Ελληνες στην Κωνσταντινουπολη εμεις καθομασταν και τους κοιταζαμε.
Η Ελλαδα δεν πρεπει να κανει πισω στο ονομα.

Σχόλια

Ο χρήστης monahikoslikos είπε…
ωραία τα γράφεις σε διαβάζει η Ντόρα και γελάει.
Πάει το όνομα φουκαρά μου, το ξεπούλησε η κόρη του Μητσοτάκη και ο Κώστας ο φίλος του Ζαχόπουλου.
Σε λίγο θα μας πάρουν και το μακεδονικό χαλβά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κουτί της Πανδώρας που άνοιξαν ΗΠΑ και ΕΕ το ‘92 στη Γιουγκοσλαβία, συνεχίζεται και σήμερα με το Κόσοβο. Η ανεξαρτητοποίηση της Σερβικής επαρχίας και οι λεπτομέρειες της, που αν και την απεύχομαι τη θεωρώ σχεδόν βεβαία, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τις διαπραγματεύσεις για το όνομα των Σκοπίων.

Διανύουμε περίοδο γεωπολιτικών ανακατατάξεων στη Βαλκανική και δεδομένου των νέων ισορροπιών μετά τη προοπτική πολιτικής και οικονομικής σύγκλισης που οικοδόμησαν Καραμανλής και Πούτιν, καμία υποχώρηση στο όνομα πέραν της σύνθετης ονομασίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
jimmy είσαι έξυπνο παιδάκι μην πιάνεσαι κώτσος με αυτά περί μακεδονίας και μαλακίες. Από μικρός γνώριζες πως μακεδονίες είναι τουλάχιστον τρείς. Δεν περιποεί τιμή για σένανε να θέλουν να λέγονται μακεδόνες;; Ολοι μακεδόνες τους λένε και τους ξέρουνε.Εξ΄άλλου είναι τόσο λίγοι που για τους ταυροκέφαλους βορειοελλαδίτες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μην ξεχνάς ότι τώρα είμαστε στην Ευρωπαική Ενωση και τα πράματα πορεύονται από εκεί. Μην πέφτεις στο λάκκο του εθνικισμού και της ομφαλοσκόπισης.
Χρόνια μας έχουνε γαμήσει με τις αρλούμπες τους.
καλό βράδυ και ήσυχο ύπνο χωρίς εθνικιστικές φαντασιώσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δικιο εχει ο αποπανω ανωνυμος: κατω οι εθνικιστικες αρλουμπες!

οι μακεδονιες ειναι τρεις, καιρος να γινουν μια!

στο κατω κατω τη "δικια μας" δεν την χρειαζομαστε, μπορουμε να την χαρισουμε στους πτωχους και να παμε στην ελβετια καθοτι ευρωπαιοι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι ειναι αυτα που λετε μερικοι μαλακες απο πανω

Απο που και ως που οι Σλαβοι ειναι
Μακεδονες ???

Αντε ανοιξτε κανενα βιβλιο ιστοριας ρε ανιστορητοι και πηγαινετε στο μουσειο της Θεσσαλονικης να δειτε οτι οι Αρχαιοι Μακεδονες μιλουσαν Ελληνικα και χρησιμοποιουσαν την Ελληνικη αλφαβητο και οχι την κυριλλικη ρε ηλιθιοι

Αντε μαλακες ανιστορητοι

Κλασσικοι μαλακες αριστεριστες πρεπει να ειστε η τα γνωστα ημιμαθη προδοτακια

Αντε γαμηθειτε που θα μιλησετε για εθνικισμο εσεις οι προδοτες και οι μετριοπαθεις ανθελληνες

Οποιος δεν φροντιζει το σπιτι του πεφτει και τον πλακωνει και αυτο ισχυει και για τους εξωτερικους κινδυνους και οχι μονο τους εσωτερικους

Γαμω το σοι σας καποιοι Τουρκοσποροι που θα μιλησετε για τρεις Μακεδονιες

Βρωμιαρηδες προδοτες