Αν ειχε βγει ο Βενιζελος θα κατερεε το ΠΑΣΟΚ?


Συμφωνα με την τελευταια δημοσκοπηση της ALKO υπο καταρευση βρισκονται τα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ ενω πανω απο 14% εμφανιζεται να παιρνει ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσιπρα.
Διακινειται τελευταια με ενταση η αποψη (μαζι με αλλες) οτι αν ειχε βγει ο Βενιζελος αυτο δεν θα συνεβαινε.
Κανεις βεβαια δεν μπορει να ξερει.
Καποιοι παντως που ασχολουνται επαγγελματικα με αυτα τα θεματα ισχυριζονται οτι τα πραματα δεν ειναι τοσο απλα.
Λενε δηλαδη οτι αν ειχε βγει ο Βενιζελος και ο Γιωργος ειχε την ιδια συμπεριφορα με αυτη που εχει σημερα ο Βενιζελος (λευκη απεργια στην καλυτερη περιπτωση) τα πραματα μαλλον θα ηταν χειροτερα.
Παρα τους μυθους ο Βενιζελος δεν περναει στον κοσμο.Στην ουσια αν υπαρχει μια ελπιδα για το ΠΑΣΟΚ αυτη ειναι μονο να τα βρουν οι δυο τους και οταν λεμε να τα βρουμε εννοουμε πραγματικα οχι στα ψεματα διοτι ο κοσμος εχει παψει προ πολλου να μην καταλαβαινει και εκνευριζεται οταν νιωθει οτι τον υποτιμουν οπως πχ τωρα.
Παντως ακομα και ετσι ,λενε, παλι τιποτα δεν θα ηταν σιγουρο.
Οσοι νομιζουν οτι η ανοδος του ΣΥΝ ειναι συγκυριακο και μιντιακο φαινομενο απλα δεν εχουν επαφη με τον κοσμο.
Ακομα και σημερα ο Παγκαλος (σεβαστος κατα τα αλλα) επιτιθεται κατα μετωπο στον Τσιπρα διωχνοντας και αλλο κοσμο απο το κομμα του και δειχνοντας ποσο πανικο νιωθουν στο ΠΑΣΟΚ και ποσο χαμενα τα εχουν.
Ο Τσιπρας δεν ειναι προσωπο. Ειναι η αποψη που ερχεται απο το μελλον για την πολιτικη.Στο ΠΑΣΟΚ συνεχιζουν να ψαχνουν αντι Τσιπρες. Ναι αλλα οταν τους βρουν να τους αφησουν να κανουν τα κουμαντα στο κομμα και να φυγουν απο το προσκηνιο οι αλλοι (και δεν εννοω τον Γιωργο μια χαρα ειναι ο Γιωργος). ΜΠορουν να το κανουν αυτο? Γιατι αν απλα τους μοστραρουν σε κανα δυο δελτια για το ξεκαρφωμα θα τους παρει ο κοσμος με τις ντοματες.
Μαλλον ομως αυτοι που εχουν τα ποστα σημερα στο ΠΑΣΟΚ δεν θα φυγουν (οπως ο Αλαβανος) οποτε χαμενος κοπος το ψαξιμο. Απλα θα τα καψουν τα παιδια.
Και συντομα θα τεθει και το ερωτημα.
Περα απο νουμερα (δηλαδη στην συνειδηση του κοσμου) ποιος ειναι σημερα η αξιωματικη αντιπολιτευση?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Τσιπρας δεν ειναι προσωπο. Ειναι η αποψη που ερχεται απο το μελλον για την πολιτικη.
Έλα ρε wolfακο, μην το παρατραβάμε.
Ακόμα ουτε Γκου δεν έκανε το παιδί.
Ηρέμησε.
Και προχθές που είπε δηλαδή... δυαδική κυριαρχία κατάλαβα.
Ο χρήστης wolf είπε…
ναι δυαδικη αλλα με επικεντρο την αριστερα. εννοει οτι εμεις θα ειμαστε μπροστα η τουλαχιστον οι ιδεες μας. δεν τον κοβω να συμβιβαζεται με κανα δυο υπουργεια ΣΥΝ και κυβερνηση ΠΑΣΟΚ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λυπάμαι αλλά δεν κατάλαβες καλά.
Αυτό είναι λογικό, αλλά το θέμα είναι οτι είπε "δυαδική" με δύο κέντρα εξουσίας
Οχι δυαρχία.
Κάπου θα υπάρχει βίντεο αποθηκευμένο.
Μην αρχίσουμε ανάλυση τώρα, Αργότερα.
Wolfako παρότι σίγουρα δεν συμπλέουμε άρχισα να σε συμπαθώ
Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Κατι μου λεει οτι θα ξαναπαμε για εκλογες στο Πασοκ σε λιγους μηνες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ! ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ? ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑΧΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ?
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!
ΠΡΩΤΟΝ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑ 19 ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΣΤΑ 25-26 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΤΕΧΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΕΙΑΚΟ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ 29 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 1,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ 32 ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ? ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΤΑΙ!!Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΕΙΘΕΙ????
ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ? ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΤΟ ΑΝΑΡΥΧΙΣΗΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΩΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ «ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ?» ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ? ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ,’’ΑΣΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ, ΤΑ «ΚΟΝΕ» ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΑΣΙΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!
ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΗΓΗΘΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΟΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΗΤΑΣ?
Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΜΕ ΟΛΙΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ?
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ?? ΕΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΙΔΗΣΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΦΩΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΦΑΓΗ!!
ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ 1240 ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΛΠΕΣ(ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ), ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΔΥΜΑΝΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ, ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ(ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΛΡΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΓΗΚΕ!!!
Ο χρήστης wolf είπε…
εχεις να διαλεξεις εντιμοτητα και καθαροτητα αποψεων και 3% η Τσιπρας και λαικισμος και 14%?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolfako
Το κάνεις πιο λιανά?
Δεν κατάλαβα μία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΛΥ ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΥΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΥΤΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????