Μια εξωσυζυγικη σχεση εβαλε την χωρα στην πρεσσα


Συμφωνα με τις στατιστικες ενα 60% των ανδρων απατανε τις συζυγους τους.
Στατιστικα και μονο αν το δεις αυτη τη στιγμη που μιλαμε μεσα στον ανωτερο κρατικο μηχανισμο (υπουργοι , υφυπουργοι , γενικοι γραμματεις και φαρισαιοι ) αρκετοι εχουν εξωσυζυγικες σχεσεις.
Με βαση την κοινη λογικη στα διαφορα ταξιδια στο εξωτερικο (και πανε πολλα) πρεπει να γινεται το ελα να δεις. Και στις εξορμησεις στην επαρχια το ιδιο γινεται.
Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν (μερικοι απο αυτους) εχουν σε καθε πολη και απο μια προθυμη φιλη. Σε επιπεδο κουτσομπολιου λεγεται οτι μερικοι ειναι πολυ καλοι σε αυτο.
Τα ιδια και χειροτερα , με βαση εκτιμησεις παντα, πρεπει να γινονταν και επι πασοκ. Ακουγεται οτι αυτοι ηταν πολυ (πολυ ) χειροτεροι.
Ακομα και η συζυγικη απιστια ομως απαιτει καποια εμπειρια. Πρεπει να το κατεχεις το αθλημα. Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο ενα ανδρα που σε προχωρημενη σχετικα ηλικια μαθαινει την απιστια.
Δεν ειναι λιγοι που απο μια τετοια επιπολαιοτητα χαλασαν τα σπιτια τους η εχασαν μεγαλες και τρανταχτες περιουσιες. Παραδειγματα υπαρχουν.
Αρα οταν επιλεγονται απο εδω και περα ανθρωποι για υψηλα αξιωματα καλο ειναι εκτος απο τα αλλα προσοντα να υπαρχει και αυτο το κριτηριο. Τι να πει κανεις , ημαρτον που θα ελεγε και ο Γεωργιου.
Ειναι κριμα μια χωρα να ειναι στην πρεσσα απο μια τετοια ιστορια.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εὔχομαι καὶ φωνητικὴ γραφὴ στὴν συνέχεια