Επιτελους αλλαγη ατζεντας , ερχονται οι Αποκριες

Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες απο κυβερνητικους κυκλους (και τετραγωνα) αναμενεται συντομοτατα επικοινωνιακη καταιγιδα απο κυβερνητικα στελεχη με στοχο την αλλαγη της ατζεντας.

Συντομα θα δουμε πρωτοκλασατα κυβερνητικα στελεχη να ξεχυνονται στα πανελ και στα παραθυρα σε μια προσπαθεια να μας μπασουν στο εορταστικο κλιμα του τριωδιου.

Η επικοινωνιακη ομαδα κατεληξε σε αυτον τον σχεδιασμο επειδη ο διαγωνισμος της eurovision αργει ακομα και οταν θα αρχισει να παιζει στα καναλια η Καλομοιρα θα ειναι πλεον αργα.

Κρουσεις που εγιναν να γινει νωριτερα ο διαγωνισμος δεν κατεληξαν σε θετικο αποτελεσμα και ετσι κανοντας την καρδια τους πετρα τα κυβερνητικα στελεχη θα βγουν και με χαμογελο στα χειλη θα προσπαθουν να μεταδωσουν στον καχυποπτο ελληνα την χαρα και την αισιοδοξια.

Καποιοι μαλιστα επιμενουν οτι τα στελεχη αυτα (τα τοσο ηρωικα στελεχη) θα πρεπει για να ειναι πιο πειστικα να βγαινουν στις τηλειρασεις ντυμενοι με χαρουμενες στολες αποκριατικες.

Επισης θα διοργανωθουν happenings οπου χαρουμενοι υπουργοι ο καθενας στον τομεα του θα λεει ανεκδοτα πανω στο αντικειμενο του παντα με στοχο να επικρατησει μια χαρουμενη ατμοσφαιρα που θα ελεγε και ο Ηλιοπουλος.

Συντονιστης της ολης προσπαθειας θα ειναι βεβαια ο Ρουσοπουλος.

Τετοια χαρα.

Σχόλια