Μητσοτακης εφ ολης της υλης


Δηλωσεις εκανε σημερα ο επιτιμος προεδρος της νεας δημοκρατιας.
Για το σκανδαλο των ημερων ο επιτιμος ευχηθηκε στους εμπλεκομενους να πανε ολα καλα για αυτους , καθως και για τις εφημεριδες τους.
Για τον Θεμο ευχηθηκε να κατορθωσει να πεισει τους δικαστες , τους υπολοιπους εκδοτες και το Μακη οτι δεν εχει κανει τιποτα το κακο.
Μαλιστα προχωρωντας ενα βημα παραπανω εδηλωσε οτι αν το θελει ο Θεμος ο ιδιος ειναι προθυμος να τον συνοδευσει στα δικαστηρια για να του δινει κουραγιο στη διαδρομη.
Ετσι κιαλλιως του υποσχεθηκε οτι τη μερα που θα παει να απολογηθει ο ιδιος θα τον σκεφτεται εντονα και θα εχει συγκεντρωμενη πανω του την προσοχη του.
Μαθαινοντας ο Θεμος τις πιο πανω δηλωσεις ασπρισε και του επεσε απο το χερι μια τυροπιτα που ετρωγε εκεινη την ωρα.
Δηλωσε οτι σε κανενα ανθρωπο η και ζωο δεν αξιζει μια τετοια απανθρωπη συμπεριφορα και προσθεσε οτι τωρα αντιλαμβανεται τα λαθη του για τα οποια και μετανιωνει πικρα.
Προσφερθηκε δε να μπει μονος του στη φυλακη για οσο χρονο χρειαστει και εδηλωσε οτι θα δωρησει ολη του την περιουσια στο Μακη αφου οι δηλωσεις του επιτιμου τον συγκλονισαν τον εκαναν να χεστει πανω του και του αλλαξαν τη ζωη γενικωτερα.
Ο Μακης μαθαινοντας οτι ο επιτιμος δεν ειπε τιποτα για αυτον λουφαξε και σταματησε τις εκπομπες του σε μια προσπαθεια να περασει απαρατηρητος.
Σε μια επιδειξη δε αλτρουισμου ειπε οτι συγχωρει τον Θεμο και τον κατανοει αλλα και τον συμποναει μπρος στη συμφορα που τον βρηκε.
Ο επιτιμος συνεχιζοντας ευχηθηκε στην εφημεριδα το πρωτο θεμα μακροζωια και καλες δουλειες. Ειπε οτι επιθυμει να δει την καλη εφημεριδα να συνεχιζει να ειναι πρωτη σε κυκλοφορια χωρις δανεια και να συνεχισει να προαγει την καλη δημοσιογραφια οπως ακριβως εκανε μεχρι τωρα.
Μετα απο αυτα οι εργαζομενοι παραιτηθηκαν αμεσως και χαρισαν τις αποζημιωσεις τους στη νεα δημοκρατια. Εβαλαν λουκετο και αλλαξαν ολοι αμεσως επαγγελμα.
Τελος ο επιτιμος ευχηθηκε στον πρωθυπουργο ολα τα καλα του κοσμου και να επανεκλεγει και την επομενη τετραετια.
ΥΓ ησυχαστε το κειμενο ειναι χιουμοριστικο ουδεποτε εγιναν αυτες οι δηλωσεις.

Σχόλια