Power game (part4)


Η μουρη ανεπτυξε τη θεση οτι οι αμερικανοι ηταν πισω απο το τελευταιο σκανδαλο. Οι κινησεις με ρωσια αλλα και κατι ελληνικα κολπα στα ελληνοτουρκικα ειχαν φερει το αποτελεσμα τους.
Η Ντορα τον ρωτησε αν ειχε αποδειξεις. Η μουρη ενιωσε μια αναγουλα και αυτο φανηκε. Ηταν φανερο οτι ηθελε να ξερασει. Μουγκρισε κατι σε στυλ σε αυτα δεν υπαρχουν αποδειξεις τι να τους πουμε οτι τους υποκλεπτουμε τις επικοινωνιες? Ζητησε συναντηση με τον ιδιο να του τα πει ιδιαιτερως. Του ειπε οκ αλλα μετα τις γιορτες. Τιποτα καλο δεν θα ακουγε απο αυτη τη σκατοφατσα το ηξερε και δεν ηθελε να χαλασει τις γιορτες του.
Με φανερη ανακουφιση δηλωσε οτι ολα τα θεματα αναλυθηκαν και μαλλον ειχαν κλεισει. Ετοιμαστηκε να κηρυξει ληξη οταν πεταχτηκε ο Σουφλιας. Δηλωσε ξεκαθαρα οτι δεν ακουσε σχεδον τιποτα. μιλουσαν ολοι πολυ σιγα ,ειπε , και ηθελε διευκρινησεις.
Αρχισαν ολοι να του εξηγουν ουρλιαζοντας υστερικα μπας και ακουσει κατι. Οι φρουροι ετρεξαν αναστατωμενοι απο τις κραυγες που πλεον ακουγινταν εως εξω στο δρομο.
Ενιωσε ναυτια.
Γυρω του ολοι ουρλιαζαν προς τον Σουφλια ο οποιος και παλι δεν καταλαβαινε.
Του ηρθε λιποθυμια.
Ζητησε νερο.
to be continued

Σχόλια