Kill-All (part1)-τοπος γεννησης

Ο Kii-All γεννηθηκε στην ελλαδα απο μητερα ελληνιδα και πατερα γιαπωνεζο.

Αξιοπρεπεις ανθρωποι και οι δυο.

Εδω θα παρακολουθησουμε την ιστορια του.

Το επαγγελμα του ειναι μοναχικο. Χρησιμοποιει τεχνολογιες τελευταιας τεχνολογιας αλλα και παναρχαιας. Για να μην υπαρχει μυστηριο (εξαλλου βιογραφια ειναι δεν ειναι ιστορια μυστηριου) σας λεω πως το επαγγελμα του ειναι εκτελεστης της γιακουζα.

Ειναι αριστος επαγγελματιας και γνωστος σε οσους ενδιαφερονται για την αποτελεσματικοτητα του.

Εδω δεν θα τα πουμε ολα ασφαλως.

Θα πουμε ομως αρκετα.

Τοσα ωστε να γνωρισουμε τον ανθρωπο Kill-All ο οποιος ειναι ασφαλως πολυ μορφωμενος και σπανιας καλλιεργειας.

Στην εικονα βλεπετε αυτο που αντικριζε ο Kill-All στα παιδικα του χρονια.

Εικονα γαληνης και ψυχικης ανατασης. Αυτο οπως ειναι φυσικο τον καθορισε στον τροπο που ασκει εως και σημερα το λειτουργημα του.


to be continued.

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Διαβαζοντας το κειμενο η πρωτη μου αντιδραση πραγματι ηταν love. Αντιθετα η δευτερη δεν κρυβω οτι ηταν fuck. Αντιλαμβανομαι οτι ελληνικο αιμα ρεει στις φλεβες σας δοκτορ και αυτο με κανει περηφανο ειδικα οταν ειδα τον αριθμο των επισκεψεων στο site σας. Ωποσδηποτε θεωρω τιμη την επισκεψη σας και προσβλεπω σε συνεργασια μας. Εριξα μια πολυ γρηγορη ματια. Οπως σιγουρα γνωριζετε η μερα εχει μονο 24 ωρες. Συντομοτατα θα τα δω ολα διεξοδικα.
ΥΓ
Οι αξιοτιμοι Δοκτορες Kill-Allκαι Gamata OLa μισθωνουν τις υπηρεσιες τους με κριτηριο τα εξοδα τους και την εκτιμηση στο προσωπο του εντολεα. Στην πραγματικοτητα ζητανε απλα μια μικρη αναγνωριση για τις υπηρεσιες τους. Ο wolf απο την αλλη ειναι ρεμαλι. Περα απο τα λεγομενα παντως ολοι κανουν το καθηκον τους ανεξαρτητως πληρωμης.(απο εσωτερικη αναγκη θα λεγαμε)