Γιατρός του Χόλιγουντ >> Αυτή είναι η θεραπεία που κάνουν οι πλούσιοι για να αντιστρέψουν τη γήρανση

 



Ο Δρ Ernst von Schwarz είπε ότι οι άνθρωποι μπορεί να ζήσουν μέχρι τα 150 μέχρι τα μέσα του αιώνα


Ένας καρδιολόγος ειδικός μεταμόσχευσης καρδιάς με ασθενείς του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι οι διασημότητες χρησιμοποιούν τώρα ενέσεις βλαστοκυττάρων για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους και να δημιουργήσουν μια νεανική εμφάνιση που, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να τους κάνει να φαίνονται δέκα χρόνια νεότεροι.


Ο Δρ Ernst von Schwarz είναι πιστοποιημένος παθολόγος, καρδιολόγος και μεταμόσχευση καρδιάς στο Cedars Sinai Medical Center, στην Ιατρική Σχολή David Geffen στο UCLA και στο Καρδιολογικό Ινστιτούτο της Νότιας Καλιφόρνια. Είναι επίσης ένας από τους πρωτοπόρους ηγέτες σκέψης στις σύγχρονες μελλοντικές τεχνολογίες, όπως οι θεραπείες με βλαστοκύτταρα για χρόνιες παθήσεις για την καρδιά και άλλα όργανα.


Έγινε viral όταν προέβλεψε ότι η χρήση βλαστοκυττάρων θα επεκτείνει την ανθρώπινη ζωή στα 120 χρόνια μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Ο Schwarz λέει τώρα ότι ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να φτάσει τους 150 μέχρι τα μέσα του αιώνα. 


Μιλώντας στο Fox News Digital, ο Schwarz είπε ότι ενώ η γήρανση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία, η γήρανση είναι επίσης ο νούμερο ένα παράγοντας κινδύνου για το θάνατο, επειδή σχετίζεται με μια σειρά εκφυλιστικών ασθενειών.



Ο Δρ Ernst von Schwarz πιστεύει ότι η ταχεία πρόοδος στα βλαστοκύτταρα σημαίνει ότι το να ζεις, ακόμη και να εργάζεσαι πολύ πέρα ​​από τις τρέχουσες προσδοκίες, είναι απολύτως στο χέρι της ανθρωπότητας και ότι τα 150 θα είναι φυσιολογικά μέχρι το τέλος του αιώνα. (Φωτογραφία John Phillips/Getty Images για Warner Bros/Φωτογραφία Spencer Platt/Getty Images))


Στη σύγχρονη ιατρική, η προχωρημένη γήρανση αντιμετωπίζεται ως ασθένεια η ίδια.


"Εάν κάνω εγχείρηση καρδιάς ή οποιαδήποτε επέμβαση στην καρδιά, η νούμερο ένα ερώτηση είναι πόσο χρονών είναι ο ασθενής; Επειδή αυτό καθορίζει τον κίνδυνο", είπε ο Schwarz.


Σημείωσε ότι τα τελευταία 20 χρόνια, υπήρξε μια στροφή στο παράδειγμα της ιατρικής, μεταβαίνοντας από την αντιδραστική ιατρική σε αυτό που είναι γνωστό ως αναγεννητική ιατρική.


Η αντιδραστική ιατρική είναι όταν κάποιος έρχεται στο γιατρό επειδή πονάει το σώμα του. Μπορεί να είχαν ένα ατύχημα και ο γιατρός αντιδρά σε αυτόν τον τραυματισμό, τη φλεγμονή, τη μόλυνση κ.λπ.


Σήμερα, οι γιατροί μπορούν να επιδιορθώσουν τη βλάβη και να αναγεννήσουν τους κατεστραμμένους ιστούς μέσω διαφόρων θεραπειών, όπως τα βλαστοκύτταρα, τα οποία δεν είναι εγκεκριμένα από την FDA για οποιαδήποτε ασθένεια εκτός ορισμένων μορφών καρκίνου.


Καμία ασθένεια δεν έχει θεραπευτεί ποτέ με βλαστοκύτταρα. Ωστόσο, ο Schwarz σημείωσε ότι η χρήση τους έχει βελτιώσει τα συμπτώματα και την ποιότητα ζωής.






"Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια βελτιωμένη υγεία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, όχι της διάρκειας ζωής. Επομένως, θέλουμε οι άνθρωποι να μπορούν να είναι δραστήριοι μέχρι τις μεγάλες ηλικίες", είπε ο Schwarz.


Ο Schwarz, ο οποίος έγραψε το βιβλίο "Τα μυστικά της αθανασίας", μιλά συχνά για το πόσο σημαντικό είναι να μην πιστεύει κανείς ότι υπάρχει μία ένεση ή ένα χάπι που μπορεί να πάρει ένα άτομο για να λύσει τα προβλήματά του. Αντίθετα, αυτό που χρειάζεται είναι μια ολόκληρη αλλαγή στον τρόπο ζωής, η οποία περιλαμβάνει διατροφή, άσκηση, ανακάλυψη ελλείψεων σε θρεπτικά συστατικά και αναγεννητική ιατρική.


Παρά την κριτική από τα μέσα ενημέρωσης, ο Schwarz είπε ότι η έρευνα κατά της γήρανσης έχει «τεράστια αξία». Πολλοί άνθρωποι που έρχονται σε αυτόν σκέφτονται την απογήρανση του δέρματος ή την αντιστροφή της γήρανσης.


Τα βλαστοκύτταρα, είπε ο Schwarz, μπορούν να έχουν διάφορες επιπτώσεις στο δέρμα. Πρώτον, αναδομούν το κολλαγόνο κάτω από τα στρώματα του δέρματος, το οποίο βοηθά να δώσει στο πρόσωπο μια πιο βιώσιμη, πληρέστερη εμφάνιση. Βοηθούν επίσης στην επιδιόρθωση των επιθηλιακών κυττάρων, ενός τύπου κυττάρου που καλύπτει την εσωτερική και την εξωτερική επιφάνεια του σώματος και βρίσκονται στο δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία και τα όργανα.


Μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως αγγειογένεσης, τα βλαστοκύτταρα μπορούν να βελτιώσουν την κυκλοφορία βοηθώντας στη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων, τριχοειδών αγγείων και αρτηριών, τα οποία με τη σειρά τους υποστηρίζουν τις διαδικασίες επούλωσης και επιδιόρθωσης.






"Έχουμε πολύ κόσμο, φυσικά, είμαι στο Λος Άντζελες και στο Χόλιγουντ. Πριν από τα κόκκινα χαλιά, έρχονται σε εμάς μια εβδομάδα ή δέκα ημέρες πριν κάνουν τις ενέσεις βλαστοκυττάρων στο πρόσωπο και μια εβδομάδα αργότερα λάμπουν", λέει ο Schwarz. είπε. «Φαίνονται, το ορκίζομαι στο Θεό, φαίνονται 5 με 10 χρόνια νεότεροι».


Ο Schwarz, ο οποίος έχει εργαστεί με βλαστοκύτταρα για περισσότερα από 20 χρόνια, είπε ότι οι ενέσεις βλαστοκυττάρων θα πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο ή 18 μήνες και κοστίζουν πολλές χιλιάδες δολάρια κάθε φορά.


Είπε ότι η μακροχρόνια επίδραση μπορεί πιθανότατα να αποδοθεί στα βλαστοκύτταρα που διεγείρουν τον μυελό των οστών του λήπτη να παράγει περισσότερα βλαστοκύτταρα. Εάν κάνετε ένεση βλαστοκυττάρων, ο αριθμός διπλασιάζεται στο σύστημα μια μέρα αργότερα. Μετά από δύο ή τρεις ημέρες, αυτοί οι αριθμοί έχουν ουσιαστικά τετραπλασιαστεί.


Πολλές διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των Harry Styles, Margot Robbie και David Beckham, έχουν χρησιμοποιήσει βλαστοκύτταρα όπου το υγρό εφαρμόζεται μετά από έναν γύρο μικροβελονισμού.


Ο Schwarz αποκάλυψε ότι έχει πολλούς ασθενείς, ιδιαίτερα άνδρες, που λαμβάνουν επίσης θεραπείες με βλαστοκύτταρα για σεξουαλική δυσλειτουργία. Μελέτες που δημοσιεύθηκαν από τον Schwarz και την ομάδα του διαπίστωσαν ότι τα οφέλη της θεραπείας κράτησαν τουλάχιστον ένα χρόνο με μία μόνο ένεση.





Μελέτη: Ο FDA παρακολουθεί γρήγορα τη θεραπεία του COVID-19 χρησιμοποιώντας βλαστοκύτταραβίντεο

Έχει δει επίσης εγκαύματα και άτομα με δερματικές βλάβες που παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα με βλαστοκύτταρα.


Παρά τις θετικές του εμπειρίες με θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ο Schwarz προέτρεψε τους πιθανούς ασθενείς να είναι προσεκτικοί με τις πληροφορίες που βρίσκουν στο διαδίκτυο, να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις και να συμβουλεύονται αξιόπιστους γιατρούς με μακρά ιστορία στον τομέα.


«Δεν θα πίστευα τίποτα από αυτά που σας λένε οι άνθρωποι στον Ιστό ή στο υλικό μάρκετινγκ τους γιατί, εννοώ, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι απλά άγνωστα και τα υπόλοιπα είναι πραγματικά μάρκετινγκ», είπε. "Έτσι και πάλι, πιστεύω ακράδαντα ότι τα βλαστοκύτταρα και η θεραπεία με βλαστοκύτταρα είναι το μέλλον της ιατρικής. Αλλά αυτή η επιχείρηση, που υπάρχει εκεί έξω, είτε είναι εντός των ΗΠΑ είτε εκτός, είναι πολύ ανεξέλεγκτη και δεν υπάρχει καμία επίβλεψη."



Ο Schwarz άσκησε επίσης κριτική στη θεραπεία με βλαστοκύτταρα, προτρέποντας τους ασθενείς να ρωτήσουν από πού προέρχονται τα βλαστοκύτταρα, αν είναι ο ομφάλιος λώρος ή ο ιστός του πλακούντα και ποια μέτρα υγιεινής έχουν ληφθεί για να αποφευχθεί η σήψη.


«Είναι η άγρια, άγρια ​​δύση εκεί έξω, και νομίζω ότι αυτό που μας λείπει είναι πραγματικά μια παράβλεψη από μέσα μας και όχι από την FDA», πρόσθεσε.


Σχόλια