Ο Μπραντ Πιτ - που θα γίνει 60 τον επόμενο μήνα - δείχνει νέος ποζάροντας δίπλα σε μια μηχανή BMW




 Ο Μπραντ Πιτ  έπαιξε περίφημα τον Μπέντζαμιν Μπάτον - έναν άντρα που γερνάει αντίστροφα - και φαίνεται ότι θα μπορούσε να μοιάζει με αυτόν τον χαρακτήρα.


Ο ωραίος του Χόλιγουντ - ο οποίος γίνεται 60 ετών στις 18 Δεκεμβρίου - έκανε μια πολύ νεανική πόζα αυτή την εβδομάδα, καθώς φωτογραφήθηκε με μια προικισμένη μαύρη μοτοσυκλέτα BMW.


Ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie  φαινόταν πολύ νεότερος από τα 59 του χρόνια, ενώ ήταν έξω απο την  Roughchild Motorcycles. 




Ο Πιτ πόζαρε με το κράνος στο χέρι καθώς έλαμψε ένα φρέσκο ​​μαύρισμα από το Μαλιμπού.


Ο ηθοποιός της Τροίας παρέλαβε πρόσφατα την BMW Bobber αυτοπροσώπως από την Roughchild Motorcycles στο Λος Άντζελες.



Μια πηγή αποκάλυψε ότι η μηχανή ήταν δώρο στον Brad από τη Sony Pictures ως ευχαριστώ για την απόδοσή του στο Bullet Train.


Η μηχανή είναι ένα R80 του 1985 ενσωματωμένο στις κλασικές προδιαγραφές Bobber του Roughchild - παρόμοιο με αυτό που παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Roughchild στον άλλο σταρ του Χόλιγουντ Ryan Reynolds.



Ο Brad πήρε στα χέρια του το νέο του παιχνίδι πριν από τον Ryan, συναντώντας τον ιδιοκτήτη του Roughchild, Robert Sabel, τον Σεπτέμβριο.


Το ρεζερβουάρ υγραερίου του ποδηλάτου έχει φινιριστεί σε δίχρωμο μαύρο ματ γυαλιστερό σχέδιο βαφής, με ρίγες ζωγραφισμένες στο χέρι.


Αυτό έρχεται μετά την είδηση ​​ότι ο Πιτ και η κοπέλα του  Ινές ντε Ραμόν  φαίνονται «πιο δυνατοί από ποτέ».





Το ζευγάρι - που σύντομα θα γιορτάσει την πρώτη του επέτειο γνωριμίας - έδειξαν αγαπημένο στο LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες το Σάββατο.


Ο Κάποτε στο Χόλιγουντ... ηθοποιός δεν έφυγε από το πλευρό της 32χρονης σχεδιάστριας κοσμημάτων, σύμφωνα με το People .





«Ήταν πολύ αγαπητοί. Να γελούν και να αστειεύονται με όλους γύρω τους», είπε μια πηγή. «Έμοιαζαν να περνούν καλά».


Στην τελετή τιμήθηκε ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ. Ο Pitt συνεργάστηκε με  τον Fincher στα Se7en (1995), Fight Club (1999) και The Curious Case of Benjamin Button (2008) και τον παρουσίασε στην εκδήλωση.


Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που ο Πιτ χώρισε με τη σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, με την οποία μεγάλωσε έξι παιδιά. Έκτοτε έχουν εμπλακεί σε μια πολύ δημόσια και αμφιλεγόμενη διαμάχη επιμέλειας. 



Σχόλια