Μέγκι Ντρίο >>Η πρόταση για το «I'm a celebrity» ξεκινούσε από 8.000 ευρώ την εβδομάδα



 Η Μέγκι Ντρίο έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε φέτος, ενώ εξέφρασε επίσης την άποψή της για τον Γιώργο Λιανό.



Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».



Αρχικά, ανέφερε: «Είχα μια τηλεοπτική πρόταση για το "I'm a celebrity". Τα χρήματα ήταν συζητήσιμα, ξεκινούσαν από 8.000 ευρώ την εβδομάδα κι από εκεί και πέρα, ήταν συζητήσιμα για κάποια πρόσωπα. Γενικά, από εδώ και πέρα, αν έκανα κάτι στην τηλεόραση, θα το έκανα με καλά λεφτά. Διαφορετικά δεν θα το έκανα».





Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο του Γιώργου Λιανού ως παρουσιαστή. «Ο Λιανός δεν μου αρέσει και πολύ σαν παρουσιαστής, δεν είναι από τους αγαπημένους μου. Γενικά, κουράστηκα να τον βλέπω συνέχεια στα ίδια και τα ίδια πρότζεκτ. Είναι copy-paste του Τανιμανίδη, wanna be Τανιμανίδης. Έτσι το βλέπω εγώ», σχολίασε.


Τέλος, ρωτήθηκε για την είσοδο της Ραμόνας Βλαντή στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks». «Τι να πω για αυτή την κοπέλα; Ανεξάρτητα από την τηλεοπτική μας κόντρα, εγώ θα την έβλεπα στη θέση του κριτή. Δεν μπορεί όμως, να αντικαταστήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή», σημείωσε κλείνοντας.



Σχόλια