Τζούλια Αλεξανδράτου > Μου έκαναν πρόταση να πάω στο “Survivor”, αλλά τους είπα όχι

«Σνομπάρει» το Survivor η Τζούλια Αλεξανδράτου
Η Τζούλια Αλεξανδράτου διαψεύδει μέσω της «Espresso» τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από συνεργάτη της πρωινής εκπομπής του Star και την ήθελαν να έστειλε μόνη της αίτηση συμμετοχής στον δεύτερο κύκλο του reality περιπέτειας του Σκάι και να έφαγε… πόρτα, πιθανότατα λόγω ειρωνικής και σνομπίστικης συμπεριφοράς.

«Είναι όλα ψέματα» απαντά σήμερα η ξανθιά celebrity. «Δεν έστειλα ποτέ αίτηση. Εκείνοι με φώναξαν για να μου κάνουν πρόταση. Επικοινώνησε μαζί μου από σταθερό τηλέφωνο ένας δημοσιογράφος που εργάζεται στην παραγωγή του show, ο οποίος, απ” ό,τι θυμάμαι, τα είχε με παίκτρια του “Survivor”. Εστειλαν, μάλιστα, και ταξί να με παραλάβει από το σπίτι μου. Οταν έφτασα, με υποδέχτηκε μια Τουρκάλα συνεργάτιδα της παραγωγής και περάσαμε κατευθείαν στη συνέντευξη. Ούτε περίμενα μαζί με άλλους, όπως πληροφορήθηκα ότι ειπώθηκε σε εκπομπή, ούτε τίποτα» ισχυρίζεται η Τζούλια. Και επαναλαμβάνει:


«Εκείνοι με φώναξαν και μου πρότειναν να πάρω μέρος στο παιχνίδι κι εγώ τους είπα “όχι” γιατί το θεωρώ ταλαιπωρία. Αλλωστε, θα κάνω δική μου εκπομπή σε μεγάλο κανάλι» αποκαλύπτει στην εφημερίδα. «Πήγα επειδή με φώναξαν, όπως με είχαν φωνάξει και το καλοκαίρι από τον ΑΝΤ1 για το άλλο reality που δεν έγινε τελικά, το “I am a celebrity, get me out of here”. Μόνο κόκκινο χαλί που δεν μου έστρωσαν. Σιγά μην έστελνα εγώ αίτηση και γενικότερα σιγά μην πάω στο “Survivor” να ταλαιπωρηθώ. Αν ήταν το “Dancing with the stars”, θα το συζητούσα» υποστηρίζει η ίδια.
Αποτέλεσμα εικόνας για Τζούλια Αλεξανδράτου
Θυμηθείτε τι είχε προηγηθεί

Ο ΣΚΑΪ έκλεισε την πόρτα στην Τζούλια Αλεξανδράτου για το Survivor 2 

Αυτό αποκάλυψε χθες ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην πρωινή εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου,Συγκεκριμένα το πρώην μοντέλο κλήθηκε μαζί με άλλα άτομα για κοινή συνέντευξη, κάτι που, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, δεν της άρεσε καθόλου.

«Έχουμε τώρα το όνομα έκπληξη. Μπήκε μόνη της, έφτιαξε το email και το έστειλε στην παραγωγή. Μιλάμε για την Τζούλια Αλεξανδράτου που είπε θέλω να πάω στο Survivor. Μόνη της έστειλε το email, της λένε πολύ ωραία λοιπόν περάστε για το πρώτο casting που είναι οι συνεντεύξεις. Έλα όμως που στις συνεντεύξεις δεν είναι ένας-ένας ξεχωριστά γιατί είναι και πολύς ο κόσμος. Είναι τέσσερις -τέσσερις μαζί.

Δεν το περίμενε αυτό η Τζούλια να είναι με άλλους τρεις κοινούς θνητούς. Με το που πάει λοιπόν εκεί, λέει ρε παιδιά τι γίνεται εδώ πέρα, εγώ είμαι η Τζούλια, θα δώσω συνέντευξη μαζί με άλλους τρεις που δεν τους ξέρει η μάνα τους; Έγινε εκεί ένα σούσουρο. Εκείνη λοιπόν μαθαίνω ήταν πολύ ειρωνική απέναντι στους άλλους τρεις και στην παραγωγή. Φεύγει. Περίμενε το δεύτερο τηλεφώνημα για να πάει, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Πόρτα προφανώς έριξε ο ΣΚΑΙ στην Τζούλια» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. 


Αποτέλεσμα εικόνας για Τζούλια Αλεξανδράτου
Αποτέλεσμα εικόνας για Τζούλια Αλεξανδράτου


Σχόλια