Διάσημος ποδοσφαιριστής χώρισε την Αλβανίδα-μοντέλο γυναίκα του >> Είπε ότι «Του αρέσει να αυτοϊκανοποιείται»

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπλερίμ Τζεμαϊλί
Ο λόγος για την Αλβανίδα σύντροφο του διεθνούς με την εθνική Ελβετίας, Μπλερ Τζεμαϊλί, Εριόνα Σουλεϊμάνι.

Η όμορφη Εριόνα είναι μοντέλο με εντυπωσιακή καριέρα στην πατρίδα της (μόλις δείτε τις φωτογραφίες θα καταλάβετε γιατί) και εδώ και έναν χρόνο είναι παντρεμένη με τον Τζειμαιλί, ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται με την Εθνική Ελβετίας, όμως έχει ρίζες από Αλβανία, αφού είναι γεννημένος στα Σκόπια από Αλβανούς γονείς.

Η Αλβανίδα καλλονή, Εριόνα Σουλεϊμάνι αποκάλυψε τα μυστικά της σεξουαλικής της ζωής με τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί στην τηλεόραση και το σόου «Le Capitaine».

Σχετική εικόνα


Το 30χρονο μοντέλο ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή πως είναι το σεξ με τον μέσο της Μπολόνια (αγωνίζεται ως δανεικός στη Μόντρεαλ) και αν κάνουν πριν τους αγώνες:

Σχετική εικόνα

«Σεξ πριν από τους αγώνες; Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μεγάλοι εραστές. Προτιμούν να αυτοϊκανοποιούνται».
Αυτό ήταν! Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε αμέσως διαζύγιο (έπειτα από δύο χρόνια γάμου) και εκτός από την επιμέλεια του παιδιού τους ο Τζεμαϊλι είπε στη δικηγόρο του, Ντανιέλα Μισάλια να πάψει πλέον η γυναίκα του να χρησιμοποιεί το επώνυμο του.Ομως, η Εριόνα δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε και πολύ και θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σκανδαλώδες και θα γράψει όλα τα μυστικά που συμβαίνουν στα σαλόνια των ποδοσφαιριστών…

Σχόλια