Αυτός είναι ο άνθρωπος της L’ Oreal που συνάντησε ο Τσίπρας στο Παρίσι...

Αποτέλεσμα εικόνας για Jean Paul Agon



Τον άνθρωπο που συνάντησε στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας, αποκάλυψε σήμερα στην στήλη του στα NEA ο Γιώργος Παπαχρήστος. Πρόκειται για τον κ. Jean Paul Agone. 

Είναι γνωστός ωστόσο από τα παλιά και ο Αλέξης Τσίπρας δεν χρειάστηκε διερμηνέα για να μιλήσει μαζί του καθώς ο Jean γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα. Υπήρξε, όπως αποκαλύπτει ο Παπαχρήστος, επικεφαλής επί σειρά ετών της θυγατρικής της L’ Oreal Produits De Luxe Hellas A.E. Σημειώνει χαρακτηριστικά για την εταιρεία: «Αυτή η θυγατρική, είναι στο επίκεντρο έρευνας που διεξάγει η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την ύπαρξη καρτέλ στο χώρο των καλλυντικών.

Μια σημαντική περίοδος, μου είπαν, η οποία τελεί υπό έλεγχο, αφορά περίοδο της παρουσίας στο τιμόνι της εταιρείας του κυρίου Agone». Και συμπληρώνει ο Γιώργος Παπαχρήστου: «Όταν λοιπόν η κυβέρνηση ανακοινώνει μόνη της, σαββατιάτικα, ότι ο Τσίπρας πήγε στη L’ Oreal για να συζητήσει για μια «μεγάλη επένδυση» που προετοιμάζει (;) η εταιρεία στην Ελλάδα, μπορούμε να υποθέσουμε βάσιμα ότι δεν συζήτησε με κανέναν… παρακατιανό: με τον κύριο Jean Paul Agone συζήτησε. Το γιατί δεν ανακοινώθηκε το όνομά του, νομίζω ότι η απάντηση υπάρχει στα όσα προανέφερε…».

Τέλος, ο κ. Παπαχρήστος κάνει στον κ. Τσίπρα και μια σημαντική υπενθύμιση, αναφερόμενος στο παρελθόν της Εταιρείας, η οποία είναι αυτή που σχεδόν κατέστρεψε πολιτικά τον Νικολά Σαρκοζί με το γνωστό σκάνδαλο της Μπεντακούρ. 

Σχόλια