Πάει τόχουμε χαμένο >> Σε άνοδο οι χριστουγεννιάτικες πλαστικές επεμβάσεις για καλύτερες selfies στα πάρτι!

Αποτέλεσμα εικόνας για selfies

Δεν είναι μόνο η πιο υπέροχη περίοδος του έτους, για τους περισσότερους ανθρώπους τα Χριστούγεννα, αλλά είναι και η πιο κοινωνική.

Με πάρτι στο χώρο εργασίας, οικογενειακές συγκεντρώσεις και εξόδους σε παμπ για συναντήσεις με παλιούς συμμαθητές, είναι κατανοητό οι περισσότερες γυναίκες να θέλουν να έχουν καλή εμφάνιση. Οπότε αυτό σημαίνει μια γρήγορη περιποίηση και λαμπερή σκιά ματιών. Έτσι δεν είναι; Λάθος.

Κρίνοντας από τις νέες τάσεις, το νέο κούρεμα ή λίγο παραπάνω μέικ απ δεν αρκεί. Αν πραγματικά θέλετε να έχετε μία προσεγμένη εμφάνιση για την περίοδο των πάρτι, μπείτε στο κλαμπ των ανθρώπων που υποβάλλονται σε αισθητική χειρουργική για τα Χριστούγεννα. Και ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι καταφεύγουν στο νυστέρι (ή στη σύριγγα); Οι selfies!!!

 Σύμφωνα με την κοινότητα RealSelf των πιστοποιημένων πλαστικών χειρουργών παρατηρείται αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που έχουν κλείσει ραντεβού για διαδικασίες αισθητικής το χρονικό διάστημα πριν την εορταστική περίοδο, τόσο για μη επεμβατική χειρουργική, όπως το botox όσο και για πιο δραστικές επεμβάσεις όπως λίφτινγκ και επέμβαση αυξητικής στήθους. 

Την δρ. Λιότα επισκέπτεται μεγάλος αριθμός ενδιαφερόμενων για ενέσιμες μεθόδους πριν τα Χριστούγεννα, botox, ενέσεις για γέμισμα και λείανση ρυτίδων κάτω από τα μάτια και τα μάγουλα και ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι, μόνο με τη χρήση μίας ένεσης.

Η δρ. Λιότα αναφέρει ότι δεν μπορεί να κάνει μία μύτη μικρότερη με μία ένεση, ωστόσο μπορεί να την κάνει με τον τρόπο που φωτίζεται να είναι πιο κολακευτική. Είναι σαν να έχεις μόνιμη φωτοσκίαση από το μακιγιάζ.

Πολλοί είναι επίσης εκείνοι που δωρίζουν για τις γιορτές σε φίλους και συγγενείς μία αισθητική μη επεμβατική ή επεμβατική μέθοδο.

«Η πλαστική χειρουργική είναι το νέο διαμάντι», αναφέρει η δρ. Λιότα.

Σχόλια