Ολες οι κουλαμάρες στην Αγγλία >> Μοντέλο περπατά στους δρόμους του Λονδίνου χωρίς παντελόνι. Μόνο με body painting

Μοντέλο περπατά στους δρόμους του Λονδίνου χωρίς παντελόνι - μόνο με body painting

Ένα παράδοξο πείραμα αποφάσισε να κάνει η Daily Mail που έστειλε ένα μοντέλο να περπατήσει σε πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου για να δει πόσοι θα παρατηρήσουν πως από τη μέση και κάτω ήταν ουσιαστικά γυμνή, αφού το τζιν παντελόνι που υποτίθεται πως φοράει δεν είναι κανονικό αλλά αποτέλεσμα ενός πολύ ρεαλιστικού body painting.

Μοντέλο περπατά στους δρόμους του Λονδίνου χωρίς παντελόνι - μόνο με body painting  «Η μόδα των πολύ στενών παντελονιών έχει ως αποτέλεσμα δεκάδες άντρες και γυναίκες να τα φορούν ενίοτε υποφέροντας, αλλά έχει κάνει το θέαμα τόσο κοινό που μια τάση που είχε αρχικά στόχο να λανσάρει ένα σέξι look, πλέον δεν προκαλεί καμία αίσθηση» σχολιάζει η εφημερίδα, που εξηγεί πως το πείραμα είχε στόχο να δείξει τελικά πόσο εξοικειωμένος είναι πλέον ο κόσμος.    


 Η Sarah Attwell είναι η καλλιτέχνης πίσω από το ευφάνταστο body painting και ξόδεψε περίπου δύο ώρες για να καταφέρει να ζωγραφίσει το τόσο ρεαλιστικό τζιν παντελόνι πάνω στο σώμα της Kelly Klein. Η Attwell ασχολείται επαγγελματικά με το body painting από το 2005.

 Για το πείραμα,το μοντέλο κλήθηκε να περπατήσει στην Kensington High Street του Λονδίνου.

Τελικά ο κόσμος παρατήρησε το ντύσιμό της, αδιαφόρησε ή μήπως απλώς ήταν πολύ ευγενικοί για να την κοιτάξουν και έστρεφαν το βλέμμα;






Σχόλια