Εχει η γυναίκα καλή μνήμη; >> Σημαίνει ότι κάνει πολύ (και καλό) σεξ

Αποτέλεσμα εικόνας για γυναικα σεξ


Αν η έρευνα που θα διαβάσετε πιό κάτω είναι ακριβής (που δεν έχουμε λόγο να πιστέυουμε το αντίθετο) τότε αξίζει κανείς να τσεκάρει και τη δική του γυναίκα..

Αν πχ έχει καλή μνήμη ενώ πχ τελευταία δεν κάνεις πολύ σεξ μαζί της τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Η ακόμα και αν κάνεις πολύ σεξ μαζί της αλλά είναι ξεχασιάρα και πάλι τι σημαίνει αυτό εφόσον το σεξ πρέπει να είναι και καλό (και όχι σαν αυτό που κάνει ο κύριος στη φωτό πιό πάνω)?

Οπως και να έχει Καναδοί επιστήμονες διερεύνησαν κατά πόσο το σεξ μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα των γυναικών να θυμούνται λέξεις και πρόσωπα

Οι γυναίκες που κάνουν συχνότερα σεξ έχουν καλύτερη μνήμη, ισχυρίζεται μια νέα έρευνα.

Ειδικότερα, μια ομάδα επιστημόνων στο πανεπιστήμιο McGill του Καναδά διαπίστωσαν ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στην συχνότητα της κολπικής συνουσίας και στην ανάπτυξη του ιπποκάμπου, της εγκεφαλικής δομής που συμμετέχει στη μεταφορά πληροφοριών από τη βραχυπρόθεσμη μνήμη στη μακροπρόθεσμη και την πλοήγηση στο χώρο.

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, οι επιστήμονες ζήτησαν από μια μικρή ομάδα 78 straight γυναικών κάτω των 30 ετών να συμμετέχουν σε δύο τεστ μνήμης: το ένα από αυτά αφορούσε την ικανότητα να θυμούνται πρόσωπα και το άλλο αφηρημένες έννοιες. Από τις ίδιες γυναίκες ζητήθηκε να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο που αφορούσε στην σεξουαλική τους δραστηριότητα αλλά και τη χρήση αντισύλληψης.

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, οι γυναίκες που κάνουν σεξ συχνότερα έχουν αρκετά καλύτερη μνήμη όταν χρειάζεται να διατηρήσουν στο μυαλό τους αφηρημένες έννοιες. Αναφορικά όμως με την ικανότητά τους να θυμούνται πρόσωπα, η ερωτική δραστηριότητα δεν φάνηκε να τις επηρεάζει ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά.

Η νέα αυτή έρευνα συμπληρώνει - και επιβεβαιώνει - τα παλαιότερα ευρήματα επιστημόνων που είχαν επισημάνει την αξία της γυμναστικής στην ανάπτυξη της μνήμης. Εξάλλου, υπάρχει πιο αναζωογονητικός και πιο δραστήριος τρόπος άσκησης από το πολύ (και καλό) σεξ;

Σχόλια