Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι κατσαπλιάδες που θα τα κρατικοποιήσουν όλα ή διαπλεκόμενοι ενταγμένοι στο καπιταλιστικό παιγνίδι;

 

Το ερώτημα απευθύνεται στους κυβερνητικούς επικοινωνιολόγους που αξιοποίησαν την (στιγμιάια) ιδέα κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης (λέγε με Αδωνι) ο οποίος κατηγόρησε για διαπλοκή τους αφελείς Συριζαίους.

Το λέμε διότι μέχρι τώρα νομίζαμε ότι οι Συριζαίοι είναι κατσαπλιάδες που έρχονται με κονσερβοκούτια και θα κρατικοποιήσουν ότι κινείται και δεν κινείται (θα μας πάρουν τα ταξιά, θα μας πάρουν τα σπίτια κλπ) και θα το ξεκοκκαλίσουν μεταξύ τους στο διεφθαρμένο σοβιετικού τύπου κράτος που θα φτιάξουν, και το οποίο θα έρθει να αντικαταστήσει το δυτικού τύπου κανονικό δίκαιο κράτος (τί γράφουμε Θεέ μου) που έχουμε τώρα....

Δεν υπάρχει εδώ μιά αντίφαση?

Οι επικοινωνιολόγοι (Help me God) της κυβέρνησης δεν αντιλαμβάνονται ότι ο (δύστυχος) ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος παίζει με απαράμιλλη επιτυχία το ρόλο του σάκου του μπόξ και σύντομα - έτσι όπως πάει - θα πληρώσει  για τις αμαρτίες όλων , δεν μπορεί να κατηγορείται για δύο τελείως διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα?

Τελικά οι Συριζαίοι είναι κρατιστές ή διαπλεκόμενοι πλήρως ενταγμένοι στο καπιταλιστικό πολιτικό παίγνιο που θέλει τα κόμματα όργανα των εταιριών?

Η μήπως απλά τους θεωρούν τελείως ηλίθιους και θα τους φορτώσουν όλα τα εγκλήματα που έγιναν έως τώρα?

Δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ΜΜΕ της χώρας που ασφαλώς κριτικάρουν την εξουσία θα επισημάνουν την βλακεία του επιχειρήματος?

Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά?













Σχόλια