Εκεί φθάσαμε. O International Orthodox Christian Charities-IOCC αποστέλλει, εντός του 2014, στα ελληνικά νοσοκομεία, πέντε κοντέινερ υγειονομικού υλικού.

Ενίσχυση ελληνικών νοσοκομείων με υγειονομικό υλικό από τις ΗΠΑ

Μέσω της «Αποστολής» και του International Orthodox Christian Charities

Την ενίσχυση νοσοκομείων της Ελλάδας με πέντε κοντέινερ υγειονομικού υλικού από τις ΗΠΑ μέσω της «Αποστολής» και του International Orthodox Christian Charities (IOCC) ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας Άδ.Γεωργιάδη, τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» Κωνσταντίνο Δήμτσα και τη Συντονίστρια των Προγραμμάτων του IOCC στην Ελλάδα Δέσποινα Κατσιβελάκη.

Ανταποκρινόμενοι στη κρίση που πλήττει την Ελλάδα, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, o International Orthodox Christian Charities-IOCC μέσω χρηματοδότησης του Jaharis Family Foundation αποστέλλει, εντός του 2014, στην «Αποστολή», πέντε κοντέινερ υγειονομικού υλικού, συμβάλλοντας έτσι στην κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας.

Το περιεχόμενο των κοντέινερ συνολικής αξίας 4.000.000 δολαρίων περιλαμβάνει αναλώσιμο νοσοκομειακό υλικό σύριγγες, γάντια, γάζες, επιδέσμους και εκατοντάδες άλλα είδη αντικειμένων ευρείας και εξειδικευμένης νοσοκομειακής κατανάλωσης.

Τα πέντε κοντέινερ θα φτάσουν τμηματικά από την Αμερική στην Ελλάδα και εν συνεχεία θα διοχετευθούν, σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του υπουργείου Υγείας σε νοσοκομειακά ιδρύματα όλης της χώρας.
πηγή

Σχόλια