Μηδαμινή η δυνατότητα παρέμβασης Κουβέλη. Τη χώρα κυβερνάει ο Στουρνάρας, όχι η τρόικα, ο Στουρνάρας. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν ότι δεν μπορούν να εισπράξουν απο αλλού.




Τα συμπεράσματα απο το χθεσινό ψυχόδραμα είναι απλά.

1) Η δυνατότητα παρέμβασης Κουβέλη (ακόμα και αν αυτή η παρέμβαση γίνεται για ψηφοθηρικούς λόγους) είναι μηδαμινή.
Το μόνο που πέτυχε ήταν η αλλαγή τού ονόματος του χαρατσιού.
Ο Βενιζέλος είναι εντελώς αδιάφορος για το θέμα ενώ ο Σαμαράς έχει παραδοθεί στον Στουρνάρα ( ο οποίος ελέω τρόικας είναι παντοδύναμος και κυβερνάει πραγματικά τη χώρα) με μοναδικό στόχο να πάρει το ΟΚ απο τους τροικανούς για να  παραμείνει και του χρόνου στην εξουσία.

2) Τη χώρα κυβερνάει ο Στουρνάρας όχι η τρόικα.
Πολλοί νομίζουν ότι είναι το ίδιο όμως δεν είναι.
Οι τροικανοί θα είχαν την θανατερή αποτελεσματικότητα του δυτικού (γερμανικού) ορθολογισμού. Θα έλεγαν πχ απο το 2013 θα ισχύει ο ενιαίος φόρος ακινήτων και θα το έκαναν.
Ο Στουρνάρας είναι κακέκτυπο.
Εχει τις απόψεις της τρόικας αλλά ταυτόχρονα έχει την ελληνική ανικανότητα.
Ο συνδυασμός είναι θανατηφόρος.
Κάποιος που προσπαθεί να κάνει κάτι για το οποίο όμως δεν έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει.
 Πρόκειται για τραγωδία.

3) Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν φέτος όχι μόνο αυτά που τούς αναλογούν αλλά και όσα - λόγω ανικανότητας - δεν μπορεί να συλλέξει ο λεγόμενος κρατικός μηχανισμός.
Αρα ότι δεν μπορεί να μαζέψει απο αλλού η εφορία θα το πληρώσουν τα ακίνητα εφόσον ένα ακίνητο δεν μπορείς να το πάρεις και να φύγεις απο αυτόν εδώ τον εφιάλτη και να πάς σε μιά κανονική χώρα να ζήσεις και επιπλέον ένα ακίνητο είναι εκεί και δεν κρύβεται. 

Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι παίξε γέλασε....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Oι γελοίοι των Αθηνών άλλη μιά φορά
ακόμη εν δράσει. Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Σαμαράς είναι τόσο ενδοτικός και στηρίζει τον Στουρνάρα, ενώ ο ίδιος είναι επίσης οικονομολόγος. Πολλά περίεργα
σ' αυτή τη χώρα, πολλά περίεργα.