VERY HOT - Μετά την ψήφιση απο το γερμανικό κοινοβούλιο η δόση, και πάντως όχι στις 12 Νοεμβρίου, παρά τα όσα λέει ο Ολι Ρέν

Η Nomura προβλέπει οριακή πλειοψηφία για αύριο το βράδυ στα μέτρα λιτότητας

Ο Jacques Cailloux, επικεφαλής οικονομολόγος της Nomura International,  προβλέπει ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα θα πάρει έγκριση για το πακέτο λιτότητας - αλλά δεν θα λάβει την τελική απόφαση για την επόμενη δόση της βοήθειας την επόμενη Δευτέρα (παρά τα ενθαρρυντικά σχόλια του Όλι Ρεν -.) .

Jacques Cailloux of Nomura

Ο Jacques Cailloux της Nomura (Φωτογραφία: Bloomberg TV)  μιλώντας στο Bloomberg πριν από λίγα λεπτά,  προέβλεψε   μια «ισχνή πλειοψηφία» υπέρ του πακέτου λιτότητας στην ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης , και μια "μεγαλύτερη πλειοψηφία» κατά την ψηφοφορία το βράδυ της Κυριακής για τον προϋπολογισμό του 2013.

 Και πρόσθεσε: Δεν νομίζω ότι θα έχουμε μια έγκριση  στις 12 Νοεμβρίου. Εχουμε μάθει με  σκληρό τρόπο ότι υπάρχει πάντα μια συμφωνία μετά από τη συμφωνία.

 Η επόμενη συμφωνία θα μπορούσε να είναι μια ψηφοφορία στο γερμανικό κοινοβούλιο για τούς  νέους όρους βοήθειας προς την Ελλάδα, ανέφερε.

Σχόλια