Βενιζέλος και Κουβέλης κάνουν αντίσταση. "Οχι, οι δημοσιογράφοι δέν μπορεί να είναι με την πλέμπα". Ε, ρε Σόιμπλε πού σάς χρειάζεται...

Ολη η αριστερή παθολογία , αυτή πού έφερε τη χώρα εδώ πού είναι, και πού συνεχίζει να την σέρνει στόν γκρεμό, ανάγλυφη μπροστά μας σέ σχέση με την τροπολογία ένταξης τού ταμείου τών δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ.


Βενιζέλος και Κουβέλης πού είπαν ναί σέ όλες τις άλλες περικοπές τών αδύναμων του συστήματος, βρήκαν την συγκεκριμένη τροπολογία για να κάνουν αντίσταση στήν Τρόικα και τον Σόιμπλε πού επιμένουν ότι οι δημοσιογράφοι δέν είναι κάτι ξεχωριστό στην ελληνική κοινωνία και πρέπει να ενταχθούν στον ΕΟΠΥΥ.

Γίνεται φανερό ότι οι υποκριτικές αριστεράτζες δέν δίνουν δεκάρα για τον κοσμάκη και ενδιαφέρονται μόνο για το τομάρι τους.


Θα έπρεπε να ντρέπονται για τη στάση τους στην συγκεκριμένη τροπολογία.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επιχειρηματολογία τους.

Τελικά είχε δίκιο ο Χρυσοχοίδης (ο οποίος ψήφισε την συγκεκριμένη  διάταξη) όταν διαφώνησε και με την πρόταση να έρχονται οι αποκρατικοποιήσεις στη βουλή για έγκριση λέγοντας: «Η πολιτεία έχει όλο το νομικό οπλοστάσιο για να τις φέρει εις πέρας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε βαποράκια που τώρα είναι και μπατίρηδες να παίξουν ρόλο»

Εμείς, ως λαός,  πώς τούς το επιτρέπουμε?

Σχόλια