ΝΔ: Η δημαγωγία έχει και τα όριά της... ανακρίβειες και παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης....

.....το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε τη χώρα, το 1981, με το χαμηλότερο χρέος στην Ευρώπη. Και κατάφερε μέσα σε οκτώ χρόνια, να την μετατρέψει στην πιο υπερχρεωμένη χώρα της Ευρώπης!
Από τότε δεν συνήλθαμε ποτέ.....

Καλή ανακοίνωση Παναγιωτόπουλου, βάζει τό θέμα στα σωστά του πλαίσια με στοιχεία καί νούμερα...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε τέτοιες δύσκολες ώρες ο κάθε Έλληνας διερωτάται, γιατί ο Πρωθυπουργός προτίμησε σήμερα έναν ποταμό ύβρεων κατά της Ν.Δ., αντί μιας καθαρής εξήγησης για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών.

Και οι μεν ύβρεις στοχεύουν στο χθες. Και απαντώνται – όχι με ανάλογες υβριστικές επιθέσεις - αλλά με στοιχεία, τεκμήρια και αριθμούς.

Να του θυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε τη χώρα, το 1981, με το χαμηλότερο χρέος στην Ευρώπη. Και κατάφερε μέσα σε οκτώ χρόνια, να την μετατρέψει στην πιο υπερχρεωμένη χώρα της Ευρώπης!

Από τότε δεν συνήλθαμε ποτέ. Μόνο το έτος 2000, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και χωρίς να υπάρχει διεθνής κρίση, το χρέος της Ελλάδας ήταν ακόμα πάνω από 110%.

Είναι αλήθεια ότι η Νέα Δημοκρατία, τα λίγα χρόνια που κυβέρνησε, δεν κατάφερε να το μειώσει αισθητά. Και η διεθνής κρίση το ανέβασε πάλι, όπως συνέβη σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Να σταματήσουν, κατά συνέπεια, οι ανακρίβειες και η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης.

Σε κάθε περίπτωση, επί του παρόντος, ως μεγάλο ζητούμενο παραμένει η πλήρης και καθαρή εξήγηση για το τι συμφωνήθηκε για την Ελλάδα στη χθεσινή Σύνοδο των Βρυξελλών.

Κατά τα άλλα, ας πάψει ο κ. Παπανδρέου να αναζητεί άλλοθι στο χθες, για την αβουλία, την ατολμία και την αναβλητικότητά του.

Το ΠΑΣΟΚ είναι, από τις 4 Οκτωβρίου του 2009, κυβέρνηση του τόπου και αυτή κρίνεται για τις πράξεις και τις παραλείψεις της.

Η δημαγωγία έχει και τα όριά της».

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,
ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ,
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ..
ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ...
ΧΑΧΑΧΑ
Η ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΔΕΞΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους πολλές φορές ή μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς λίγες φορές ΑΛΛΑ δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.
The show is over.
George, τα ψέματά σου σε κυνηγούν εδώ και καιρό και guess what:
Σε φτάσανε.
Καληνύχτα Γιωργάκη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απορώ.. γιατί ακόμα δεν υπάρχει κοινωνική επανάσταση...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τα ιδιωτικά κανάλια και οι γνωστές 4-5 οικογένειες που τα ελέγχουν αποφασίζουν για το εάν και πότε υπάρχει λαϊκή αντίδραση, ανάλογα με το πόσο αρεστός είναι ο εκάστοτε εκλεγμένος (από τους ίδιους) πρωθυπουργός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους η Ν.Δ. αποφάσισε να απαντήσει στις λάσπες που επί σειρά ετών ρίχνει το ΠΑΣΟΚ και να γυρίσει το παιχνίδι! Φτάνουν πια τα ψέματα και οι λαϊκισμοί! Έλεος πια! Το ΠΑΣΟΚ έχει αποβεί μοιραίο γι' αυτό τον τόπο!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Όσο και να τον βοηθούν τα ιδιωτικά κανάλια ο ΓΑΠ το έχει ήδη χάσει το παιγνίδι.
Όταν στηρίζεσαι στο λαϊκισμό και το ψέμα θα πληρώσεις το τίμημα.
Κατηγορεί τον Κ.Κ. τη στιγμή που ξέρει πολύ καλά ότι η Ν.Δ, παρέλαβε χάος από το Σημίτη.
Κατηγορεί τον Αλογοσκούφη παρόλο που ξέρει ότι έσκασε στα χέρια του η βόμβα της παγκόσμιας κρίσης.
Κατηγορεί την Ε.Ε. για πλημμελείς ελέγχους την προηγούμενη πενταετία παρόλο που ίδιοι ήταν οι έλεγχοι και επί Σημίτη.
ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για τα απίθανα εκεμμένα προεκλογικά του ψέματα, παρόλο που ο Προβόπουλος έχει επανειλημμένα επίσημα δηλώσει ότι είχε ενημερώσει το ΓΑΠ για τα προβλήματα.
ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για την ολοκληρωτική απραξία του Παπακωνσταντίνου και της Κατσέλη επί τετράμηνο, που έχουν βουλιάξει τα έσοδα του κράτους.
ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για τις ανεύθυνες δηλώσεις του περί πτώχευσης του κράτους, που έδωσαν το έναυσμα για την αύξηση του κόστους δανεισμού μας.
Με τέτοια μυαλά, με τη νοοτροπία ότι φταίνε πάντα οι άλλοι αλλά ήλθα εγώ να σώσω τη χώρα, δεν έχει καμμία ελπίδα να διαχειρισθεί την κατάσταση.
Το μόνο στο οποίο είναι καλός είναι να εκφωνεί μελοδραματικούς λόγους αλλά θα έπρεπε να ξέρει ότι αυτά είναι μόνο για όταν είσαι αντιπολίτευση.
Όταν είσαι πρωθυπουργός, πρέπει να φέρνεις αποτελέσματα, όχι μόνο να διαπιστώνεις.
Το πολιτικό μέλλον του ΓΑΠ προδιαγράφεται σκοτεινό, μαζί με το μέλλον του Ελληνικού λαού.
Έτσι είναι η ζωή, άς προσέχαμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΒΛΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΗΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε 3¨28,
είναι δικαίωμά σου να παρασύρεσαι ή όχι από τη φτηνή πράσινη προπαγάνδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχόμαστε όλα αυτά τα ψέματα (εν ονόματι του τί λε΄νε στα χωριά, τί εποχείρημα είναι αυτό πάλι;).
Εάν δεν πιάνεις το νόημα ενός κειμένου, αν μη τί αλλο μη το σχολιάζεις. Εάν έχεις να πείς κάτι χειροπιαστό εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.