Οπως όλα δείχνουν τό διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου δέν θα είναι συναινετικό. Θρίλερ με την περιουσία τού ζεύγους καί τήν μοιρασιά της....

Θρίλερ με την περιουσία Λάτσιου - Μενεγάκη

Στον «αέρα» φαίνεται πως είναι η μοιρασιά της περιουσίας μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, μετά και την χθεσινή 5ωρή συνάντηση στο δικηγορικό γραφείο.






Όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο δεν θα είναι συναινετικό όπως λεγόταν αρχικά.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές όρισαν ξεχωριστούς δικηγόρους, τα ονόματα των οποίων -άγνωστο γιατί- κρατούν επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, προβλήματα προκύπτουν στον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστεί η μεγάλη περιουσία που απέκτησαν τα 9 χρόνια του έγγαμου βίου τους.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο που ακούγεται πως έχουν υπογράψει το 2001 δεν έχει νομική ισχύ στη χώρα μας, ενώ το μόνο που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Εδώ, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα...

Αν το διαζύγιο δεν είναι συναινετικό, τότε ο νόμος ορίζει πως η μοιρασιά γίνεται με ποσοστό, ανάλογα με το πόσο έχει συμβάλλει κάθε πλευρά στην απόκτηση της περιουσίας.

Όπως όλα δείχνουν, το σήριαλ του πολύκροτου διαζυγίου μόλις ξεκίνησε και τα επεισόδια αναμένεται να είναι πολλά!.........http://www.star.gr/index.php?ID=hot_of_the_day&Rec_ID=31976

Σχόλια