Εντελώς πασέ πλέον η Μενεγάκη. Σοφία Αλιμπέρτη: «Εγώ απόψε θα το κάνω με τον Πάριο»!

Ζούμε ασφαλώς σέ έναν άγριο κόσμο...
Οι συνταγές επιτυχίας όλο καί λιγοστεύουν...
Σέ έναν κόσμο όπου οικονομολόγοι, φιλόσοφοι καί άλλοι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά, δυό κυρίες φαίνεται να γνωρίζουν (προαιώνια) μυστικά επιτυχίας απροσπέλαστα από τήν επιστήμη...
Ολοι ξέρουμε πώς πέτυχε στή ζωή της η Μενεγάκη ....
Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθουμε τη συνταγή επιτυχίας τής Σοφίας Αλιμπέρτη...

Διαβάζουμε στό e-go.gr

Η Αλιμπέρτη περιγράφει το one night stand με Πάριο!

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει με μία αποκαλυπτική φωτογράφηση και μία ακόμη πιο αποκαλυπτική συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό. Πρόσεξε: Αλιμπέρτη με μαύρο κορμάκι, ξανθό κοντό μαλλί και πιο ροκ και άγρια διάθεση από ποτέ. Για να καταλάβεις, με το πρώτο τσαφ που την είδα νόμιζα ότι ήταν μοντέλο από το Next Top Model. Μετά διάβασα ότι πρόκειται για την Αλιμπέρτη και άρχισα να σταυροκοπιέμαι. Μωρέ πόσο προφητική ήταν η Ρίτα Σακελλαρίου όταν τραγουδούσε: «Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες». Και τρεις να μη σου πω.




Οι, δε αποκαλύψεις της Σοφίας; Έβαλε ρούμπο στην Μαρία Σολωμού. Σε περίπτωση που η ηθοποιός περνιόταν ότι μόνο εκείνη κάνει μεγάλες αποκαλύψεις. Έκπληξη η Αλιμπέρτη. Αλήθεια, είναι της μόδας να λένε η μία μετά την άλλη celebrity ότι έκανε one night stand; Αν ναι, να μαζευτούν όλες να φτιάξουν ένα σύλλογο: «Έκανα κι εγώ one night stand»! Κι αν νομίζει η Σολωμού ότι θα είναι πρόεδρος, απλά γελιέται. President η Σοφία. Γιατί το δικό της one night stand ήταν καλύτερο και με τον Γιάννη Πάριο!!!




Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ήταν φανατική του Γιάννη Πάριου από τα παιδικά της χρόνια και μάλιστα τότε έβαζε όλους τους γκόμενους να ακούνε Πάριο. Αν κατάφερνε να τους κάνει να κλάψουν με τα τραγούδια του, τότε ήταν πράγματι ερωτευμένοι μαζί της. Αν δεν έκλαιγαν, τσουζ αγόρια. Κι έρχεται η κουβέντα στη γνωριμία της με τον μεγάλο τραγουδιστή. Μαζί με τον Ψάλτη και τον Γαρδέλη κατέβηκαν στην Πάρο για την πρεμιέρα μίας ταινίας τους. Η Σοφία για να δώσει το «παρών» έθεσε έναν όρο: να της γνωρίσουν τον Πάριο.

Μάλιστα, τη μέρα εκείνη είπε στην κολλητή της: «Εγώ απόψε θα το κάνω με τον Πάριο»! Η φίλη της την έλεγε τρελή, αλλά εκείνη δεν καταλάβαινε, διότι όπως είπε ήταν ερωτευμένη μαζί του. Η Αλιμπέρτη, λοιπόν, ήταν αποφασισμένη για ένα one night stand μαζί του και τα πράγματα αποδείχθηκαν εύκολα, αφού από την πρώτη στιγμή υπήρξε μία έντονη ερωτική έλξη ανάμεσα τους. το κονέ (γκούχου, γκούχου) έγινε και τη συνέχεια την ξέρουμε. «Είναι το μοναδικό one night stand που έκανα στη ζωή μου. Κι επειδή προέκυψαν δέκα χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, είπα να μην το ξανακάνω» λέει η Σοφία. Μήπως αυτή την ατάκα τη «δανείστηκε» από την Σολωμού;
http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=7138510

Σχόλια