Εκεί πού κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ' άρματα, κρεμάνε τώρα οι γιούφτοι τα νταούλια. Εξηγήσεις ζητάνε απο τον Καραμανλή ...


Οι (πολιτικές) ευθύνες τού Καραμανλή είναι ασφαλώς τεράστιες...
Πάντως τήν τελευταία χρονιά δέν κυβερνούσε ο Καραμανλής...
Οπως και να έχει εάν μιά παράταξη δέν μπορεί να προστατέψει έναν πρώην πρωθυπουργό της τότε τί να λέμε....

Θυμίζουμε ότι στό ΠΑΣΟΚ μπορεί να σκοτώθηκαν στην κυριολεξία όμως τον Σημίτη ουσιαστικά τον προστάτεψαν...
Καί τον Τσουκάτο τον προστάτεψαν...
Καί τον Γείτονα κλπ κλπ...
Τό να ζητάνε τώρα κάποιοι βουλευτές εξηγήσεις (λές και δέν ξέρουν ), ή να κάνουν δηλώσεις εκ τών υστέρων δέν είναι πολύ σωστό...

Σχόλια

Ο χρήστης Μποτίλια στο πέλαγος είπε…
Πράγματι η πλήρης απαξίωση του πρώην πρωθυπουργού και μάλιστα από το ίδιο το πρώην κυβερνητικό κόμμα αποτελεί τουλάχιστον γρίφο.
Οπωσδήποτε οι συμβιβασμοί στους οποίους υπέκυψε ο κ. Καραμανλής, εκούσια ή ακούσια, ήταν μεγάλοι. Πέραν αυτού όμως, τι έκαναν αυτοί που προηγήθησαν και ο κύριος που έπεται καλύτερα από αυτόν;
Καίτι ουδέποτε υπήρξα δεξιός, θεωρώ τον κ. Καραμανλή τον καλύτερο και πλέον τίμιο πρωθυπουργό της μεταπολεμικής Ελλάδας.
Παραμένω φανατικός Καραμανλικός της άκρας αριστεράς. Ουδείς δέχθηκε τόση υπόθαλψη από το κατεστημένο και τόσα κτυπήματα κάτω από την μέση όσο αυτός. Ο τρόπος που μεθοδικά προσπάθησαν να σπιλώσουν την αξιοπρέπειά του είναι χυδαίος.
Η σύγκρουση με τα ανθελληνικά κυκλώματα αποτελεί πλέον ζήτημα τιμής για τον κ. Καραμανλή. Εάν και όποτε αποφασίσει να επιστρέψει δυναμικά στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της ηθικής τάξεως, κάθε έντιμος πολίτης οφείλει να τον συνδράμει.
Η οργανωμένη απαξίωσή του μόνο στην προαποφασισμένη διάσπαση της ΝΔ. μπορεί να αποβλέπει. Ταυτόχρονα με την κλιμακούμενη διάσπαση του Πασόκ προγραμματίζονται ερμαφρόδιτες κυβερνήσεις συνεργασίας γκρουπούσκουλων, με στόχο την πλήρη διάλυση της Ελλάδας.