Απάντηση Σαμαρά στή Ντόρα. "Αγαπητή Ντόρα...."

Αγαπητή Ντόρα,

Είναι αυτονόητη η υποχρέωση όλων μας, να τηρήσουμε έναν κώδικα ορθής συμπεριφοράς. Και όπως γνωρίζεις αυτό πράττω, εκφράζοντας την εντολή όλης της Παράταξης για ενότητα μεταξύ μας και ισχυρή Αντιπολίτευση απέναντι στο ΠΑΣΟΚ

Οι όποιες διαφοροποιήσεις δεν θα πρέπει να ευτελιστούν σε προσωπικές

αντιπαραθέσεις, ούτε και θα πρέπει τα ΜΜΕ να γίνουν πεδίο μεταξύ μας προστριβών.

Η προγραμματισμένη μου επίσκεψη στην περιφέρεια, δεν μου επιτρέπει να συναντηθούμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Χρήσιμο θα ήταν όμως, οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να βρεθεί από κοινού ο κατάλληλος χρόνος.

Με εκτίμηση

Αντώνης Σαμαράς
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1732745


Θυμίζουμε τα τής επιστολής Ντόρας..
Επιστολή στους τρεις συνυποψηφίους της, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Ψωμιάδη, απέστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη, ζητώντας να αναληφθεί από κοινού πρωτοβουλία συνεννόησης και αυτοδέσμευσης για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.

Σε αυτή μεταξύ άλλων κάνει λόγο για όρους που «θα διασφαλίζουν τον πρώτιστο στόχο μας που είναι κοινός: η ενότητα της παράταξης και η γρήγορη ανασυγκρότησή της».

Προτείνει μάλιστα να υπάρξει μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και εν τη γεννέση τους φαινόμενα παρεκτροπής από υποστηρικτές τους.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1732606

Σχόλια

Ο χρήστης socrates είπε…
Βρίσκω εξαιρετικά υψηλό το επίπεδο της επικοινωνίας, ακόμη και εάν είναι τυπική.
Να μην ξεχνάμε ότι και οι δύο ξέρουν ότι σε λίγο ο ένας (ή μία) από τους δύο θα είναι αρχηγός (και μελλοντικός πρωθυπουργός) και ο άλλος (άλλη) υπουργός του.
Και τα δύο είναι σίγουρα για το απλό λόγο ότι ακόμη και ο νικητής θα χρειασθεί τη βοήθεια του ηττημένου 100%.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν και οι δύο είναι να μην παίξουν αθέμιτο παιγνίδι ό ένας σε βάρος του άλλου, γιατί όλα μαθαίνονται τη σήμερον ημέρα.
Κάτι τέτοιο θα ήταν καλό μόνο για το γιό της κυρίας τσάντ.