Συγκεκριμένο πρόσωπο 45 ετών, πού συνδέει τόν εκτελεστικό βραχίονα τής 17Ν με την νέα γενιά τρομοκρατών αναζητά η Αστυνομία...

Συνδετικό κρίκο με τη 17Ν αναζητά η αντιτρομοκρατική

Ένα πρόσωπο – κλειδί, που όπως αποκάλυψε το ΣΤΑΡ, θεωρείται ο συνδετικός κρίκος της νέας γενιάς αδίστακτων τρομοκρατών με τον παλιό εκτελεστικό βραχίονα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, αναζητά η αντιτρομοκρατική, παράλληλα με τους ληστές με τα μαύρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 45 ετών, ο οποίος μένει στο κέντρο της Αθήνας, και μετά την εξάρθρωση της 17Ν, φέρεται να δραστηριοποιείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το άτομο, που έχει τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες με κάποιο από τα καταδικασμένα μέλη της 17Νοέμβρη, συνδέεται στενά με τα μέλη της συμμορίας των ληστών με τα μαύρα.

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Παρασκευή +13, το κρησφύγετο - γιάφκα της συμμορίας, βρίσκεται σύμφωνα με την αστυνομία στην περιοχή των Μεσογείων.

Μάλιστα από το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου, όταν τα μέλη της συμμορίας λήστεψαν την Εμπορική τράπεζα της Κερατέας, η αντιτρομοκρατική τέθηκε σε συναγερμό, καθώς θεωρήθηκε ότι η ληστεία ήταν το πρώτο βήμα για την εκδήλωση τρομοκρατικής επίθεσης.







Εντωμεταξύ με μία περίεργη προκήρυξη στην Ελευθεροτυπία, η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «ΟΠΛΑ» (Ομάδες Προλεταριακής Λαϊκής Αυτοάμυνας), εμφανίζεται να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στην Αγία Παρασκευή.

Η προκήρυξη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, το οποίο σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «αυτές οι ενέργειες είναι έργο σκοτεινών και ύποπτων μηχανισμών».http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=20407


Σχόλια