Αν τα λεφτά πήγαν όντως στό ΠΑΣΟΚ θα αφήσει ο κ. Παπανδρέου έναν αθώο πολίτη, τόν Τσουκάτο, να μπεί φυλακή γιά λίγες ψήφους ή θά πεί τήν αλήθεια;

Γράφει ο Φαταούλας Τσατσόνιας, δημοσιογράφος.

Αν δεχτούμε τήν αλήθεια τών ισχυρισμών Τσουκάτου ότι δηλαδή τα λεφτά πού πήρε απο την Siemens τά πήγε στό κόμμα (ΠΑΣΟΚ) , ισχυρισμούς πού εξάλλου δείχνει να πιστεύει ο Θ. Πάγκαλος ο οποίος παραδέχεται ότι έκανε το ίδιο με άλλους φίλους του επιχειρηματίες τότε δέν προκύπτει ένα πελώριο ηθικό (εκτός τού πολιτικού) θέμα?

Αν δηλάδή δεχτούμε ότι ο Τσουκάτος πήρε τα λεφτά για το πασόκ καί αν ο Τσουκάτος μπεί τελικά φυλακή (πράμα πού δέν αποκλείεται δεδομένων τών κατηγοριών πού αντιμετωπίζει) τότε δέν θα έχουμε έναν αθώο στή φυλακή για να κερδίσει το πασόκ λίγες ψήφους?
Καί αν τα δεχτούμε όλα αυτά θα αφήσει ο κ. Παπανδρέου έναν αθώο πολίτη να μπεί φυλακή για να γίνει αυτός - ενδεχομένως - πρωθυπουργός?
Διότι άν ο Τσουκάτος είναι πράγματι αθώος ο μόνος πού μπορεί να τον γλιτώσει απο την φυλακή είναι ο κ. Παπανδρέου πού αυτός καί μόνο αυτός μπορεί να πάρει την απόφαση και να δώσει εντολή να πούνε απο το πασόκ την αλήθεια....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με ποιά ανταλλάγματα χρηματοδοτούσαν το πασόκ οι φίλοι σου επιχειρηματίες, κύριε Πάγκαλε;
Επειδή πιστεύουν στο σοσιαλισμό;
Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να δίνει τα ωραία του μετρητά (και μάλιστα κρυφά και ανώνυμα) σε ένα κόμμα, εάν δεν περιμένει οικονομική ανταπόδοση, τουλάχιστον ίσης αξίας.
Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό κύριε Πάγκαλε;
Γλώσσα λανθάνουσα ή μήπως δεν έχεις επίγνωση του τί λές;
ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις μαζέψει την αφρόκρεμα της δημοσιγραφίας,WOLF
;)